06 / 05 / 2024

gaziantep akıllı hizmet binası

gaziantep akıllı hizmet binası

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen 'Gaziantep'in Yıldızları' ödül töreninde 89 firmaya ödülleri verildi ...

BİM'de uygun fiyatlı akıllı telefonlar satışta! Tükenmeden alın! Xiaomi ve Oppo 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de hizmet veren en büyük zincir marketler arasına adını kazıyan BİM, bugün birbirinden benzersiz akıllı cep telefonlarını satışa çıkardı! Peki, BİM kataloğunda yer alan bu akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Akıllı şehrin, akıllı site yönetimi!

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla 2012'den beri hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanları için hizmet platformuna dönüştü. Akıllı şehre uygulanacak kadar gelişen uygulamada hedef, yurtdışına açılma ve üçüncü yatırım turu...

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

Akıllı kentler hayatı kolaylaştırmak için var!

Beyoğlu’nda gerçekleştirilen “Şehirlerin Akıllı Dönüşümü” paneline konuşmacı olarak katılan Başkan Demircan, " Akıllı Kentler hayatı kolaylaştırmak için var. Bir şehrin ekonomisi, sanayisi, hizmet sektörü, kalifikasyonu, sosyal ve kültürel hayatıyla halkına ulaşabilmesi gerekir" dedi.

Akıllı binalarda ihtiyaca uygun güvenlik çözümleri!

SecuritasTürkiye; akıllı binalar, oteller ve iş kulelere özel farklı güvenlik modellemeleri yaparak hizmet verdiği kuruluşa maksimum faydayı optimum maliyetlerle sunuyor.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Bursa Karacabey Akıllı Kent oluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da artırılması için kolları sıvadı. Karacabey Belediyesi, bütün belediye hizmetlerinin bulunduğu akıllı kent otomasyon sistemine (AKOS) geçme kararı aldı.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'ne akıllı bina!

Samsun’un Tekkeköy Belediyesinin akıllı yeni hizmet binası görenleri hayran bırakıyor. Samsun-Ordu karayolu üzerindeki 16 bin 500 metrekare inşaat alanına ve 16 bin metrekare meydana sahip Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası 8 kattan oluşuyor.

BTK'nın akıllı binası Eylül'de tamamlanacak!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun ( BTK ) akıllı bina olarak tasarlanan yeni hizmet binasının eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

İller Bankası’nın akıllı hizmet binası açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin katılımıyla hizmete alınan “İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası”, Türkiye’nin en yeşil ve akıllı binalarından biri olma özelliğini taşıyor.

Turkcell'in akıllı şehir uygulamaları Gaziantep'te tanıtıldı!

Turkcell'in 70 ilde kullanılan akıllı şehir uygulamaları ilk olarak Gaziantep'te tanıtıldı. Akıllı şehir uygulamalarıyla elektrik kesintisi gibi olağanüstü durumlar da yönetiliyor..

gaziantep akıllı hizmet binası Haberi

gaziantep akıllı hizmet binası
Törende Gaziantep Sanayi Odası akıllı bin olarak tasarımı gerçekleşen yen hizmet binasına kavuşurken, başarılı sanayicilerini de ödüllendirdi.  89 firmaya ödül verilen törene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Asım Güzelbey, milletvekilleri ve bir çok sanayici...