10 / 05 / 2024

gaziantep altyapı sorunları neler

gaziantep altyapı sorunları neler

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, yağan yağmurlarla birlikte Gaziantep’in alt yapısındaki sorunu daha açık gördüklerini belirtti. Meriç, "Her yağmurda bu sorunlar yaşanıyor. Yapılan alt yapıda sistemsel bir hata var." dedi...

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Bitlis'te atıl durumdaki 326 konut yıkılıyor!

Bitlis'te merkeze bağlı köylerde 11 yıl önce evleri doğal afetlerden hasar gören vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak adına yaptırılan ancak altyapı sorunlarından dolayı kullanılmayan 326 konutun yıkımına başlandı.

TOKİ Gaziantep 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Gaziantep'te demir-çelik piyasası değerlendirildi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda yaşanılan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlediği sektörel istişare toplantılarının sonuncusunda, demir-çelik piyasasında yaşanan fiyat artışları inşaat sektörü ile birlikte değerlendirdi.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3 Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

gaziantep altyapı sorunları neler Haberi

gaziantep altyapı sorunları neler


Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, yağan yağmurlarla birlikte Gaziantep’in alt yapısındaki sorunu daha açık gördüklerini belirterek, "Her yağmurda bu sorunlar yaşanıyor. Türkiye’nin altıncı büyük şehri marka şehrinde bu olayın yaşanması çok ilginç. Yapılan alt yapıda sistemsel bir hata var. Bu hatayı bir yerde gidermek lazım." dedi.


3 gündür yağan yağmur ile Gaziantep’in alt yapı sorunun bir kez daha ortaya çıktığını dile getiren Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, altyapının yeterli olmadığı ve eksik yapıldığı izlenimlerin ortaya çıktığını ifade etti. Her yağmurda aynı sorunların yaşandığına dikkat çeken Meriç, "Bildiğiniz gibi adliyenin oradaki köprünün altında aynı şekilde özel arabalar ve halk otobüsleri kaldı. insanlar kayıplarla itfaiye tarafından kurtarıldı. Buna rağmen aynı sorunların yaşanması Türkiye’nin altıncı büyük şehri marka şehrinde...