09 / 05 / 2024

Gaziantep Antepia tapu

Gaziantep Antepia tapu

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Tapu memurunun dikkati milyonluk sahtekarlığı önledi!

Gaziantep'te yaklaşık 20 milyon TL değerindeki 77 dönümlük araziyi, sahibinden habersiz olarak düzenledikleri sahte kimlik ve evraklarla satmaya çalışan 4 kişi, tapu memurunun dikkati sayesinde suçüstü yakalandı

Gaziantep'te sahte tapu çetesine suçüstü!

Gaziantep Şehitkamil'de sahte belgeyle başkasına ait 6 milyon TL değerindeki arsayı satmaya çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Gaziantep Şahinbey'de tapu tahsis bedelleri iade edilecek!

6745 Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında Gecekondu Kanununa geçici madde ilave edildi. Buna göre Gaziantep Şahinbey'de tapu tahsis bedelleri iade edilecek..

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Gaziantep'te sahte tapu operasyonu düzenlendi!

Gaziantep'te, sahte belgelerle başkasına ait arsayı satmaya çalıştıkları belirlenen 2 kişi ile bir alıcı suçüstü yakalandı.Polisler, tapu işlemi sırasında belgelerin sahte olduğunun anlaşılması üzerine şüphelileri gözaltına aldı.

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Gaziantep'teki arsa satışları düştü!

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep'te emlak sektörünün her zaman hareketli olduğunu belirterek, konut satışlarında bir gerileme olmadığını, ancak arazi satışlarında ciddi düşüşler yaşandığını belirtti.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Gaziantep Antepia projesinin yeni etap çalışmaları başladı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Gaziantep Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yer sorunu için destek istedi!

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ı ziyaret ederek, tapunun yer sorununun çözümü için destek istedi...

Gaziantep Antepia tapu Haberi

Gaziantep Antepia tapu

Gaziantep Antepia’da ev alan ancak henüz tapusuna kavuşamayan aileler mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor. FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu ve ailesine ait Paralel Yapı Anonim Şirketi tarafından satılan konutların tapularının hak sahiplerine teslim edilmemesinin sebeplerinden birininde Paralel Yapı Anonim Şirketi’nin bu konutlar üzerinden banka kredisi kullanması. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kayyum atanarak TMSF’ye devredilen Antepia’da ev sahipleri büyük bir tedirginlikle bekleyişini sürdürüyor. Yapılan tüm satış ve imar değişikliklerine imza atan dönemin başkanvekili Ünsal Göksen ile dönemin meclis üyelerinin oyuyla metrekaresi 6 liradan FETÖ şirketine peşkeş çekerek verdiği arsanın üzerinde yapılan evleri satın alan aileler mağduriyetlerinin bir an önce giderilerek tapularının kendilerine teslim edilmesini isitiyor. 

HEDEFTEKİ İSİMLER ASIM GÜZELBEY VE ÜNSAL GÖKSEN

Tapularını alamayan hak sahipleri dönemin belediye...