29 / 04 / 2024

Gaziantep arsa satış fiyatları

Gaziantep arsa satış fiyatları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesinde bulunan 5 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 22 milyon 363 bin 834 TL olarak açıklandı.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Belediye arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satacak! 

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı hasıtlat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar...

Babacan Yapı İstanbul ve Gaziantep'te 2 arsa satın aldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu 2 değerli arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Gaziantep arsa satış fiyatları Haberi

Gaziantep arsa satış fiyatları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 22 milyon 363 bin 834 TL olarak açıklandı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU:

Şehitkamil ilçesi, 15 Temmuz ve Beylerbeyi Mahallesinde kayıtlı, aşağıda, pafta, ada, parsel numarası, toplam metrekaresi, imar durumu, metrekare rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların satışı işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale-Alım Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNATA İLİŞKİN ESASLAR:

İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler, istekli...