08 / 05 / 2024

Gaziantep arsalar değerleniyor mu

Gaziantep arsalar değerleniyor mu

Türkiye'nin birçok bölgesi için bu kazanç gayet karlı gibi görünse de Gaziantep'teki yatırımcılar altından ziyade arsaya yöneldi. Son yıllarda ev ve arsa fiyatlarının hızla yükseldiği şehir bu anlamda yatırımcılarına ciddi paralar kazandırdı...

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Şehitkamil'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa satılacak!

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep'te 29 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika Eylül fırsatı! 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesinde yer alan 29 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 33 adet konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 12 Nisan'da! 

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burç Esentepe, Cebeler ve K. Kızılhisar Mahallelerinde yer alan 33 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep arsalar değerleniyor mu Haberi

Gaziantep arsalar değerleniyor mu

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. 



AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Bundan 4 yıl önce 107 liradan alıcı bulan çeyrek altın şimdilerde 158 lira civarında satışa sunuluyor. 


Türkiye'nin birçok bölgesi için bu kazanç gayet karlı gibi görünse de Gaziantep'teki yatırımcılar altından ziyade arsaya yöneldi. Son yıllarda ev ve arsa fiyatlarının hızla yükseldiği şehir bu anlamda yatırımcılarına ciddi paralar kazandırdı. Böylece İstanbul için söylenen "taşı toprağı altın" sözü Gaziantep'te gerçeğe dönüştü. 


Sektör temsücilerine göre, kentsel dönüşümün başarıyla hayata geçirüdiği kentte, yoğun göç ev ve arsa fiyatlarının hızlı yükselişinde etkili oldu. Arsa fiyatları...