30 / 04 / 2024

Gaziantep belediyesi satılık arsa

Gaziantep belediyesi satılık arsa

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk, Umut ve Güzelyurt mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziantep Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Küçükkızılhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 19 milyon 252 bin 497 TL'ye ihale edilecek.

Gaziantep Belediyesi 2 arsayı 20.6 milyon TL'ye sattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güvenevler Mahallesi’ndeki konut alanı 2 adet arsanın satış ihalesini gerçekleştirdi. 2 gayrimenkul toplam 20 milyon 650 bin TL'ye satıldı.

Gaziantep 'te satılık gayrimenkul: 3 milyon 674 bin liraya!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Kızılhisar Mahallesi 'nde yer alan ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Gaziantep Kızılhisar 'da satılık gayrimenkul: 3 milyon 53 bin liraya!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Kızılhisar Mahallesi 'nde yer alan ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Gazikent satılık konut!

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep'te 9.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı'ndan 9 milyon 200 bin TL'ye satılık 9 gayrimenkul. Taşınmazların satışı 1 Temmuz 2015 günü saat 15:00'da yapılacaktır.

Gaziantep Mavikent Konutları satılık daire!

Gaziantep Mavikent Konutları ‘nda başvuuru bedeli alınmıyor. Projede 1.000 adet konut satışa sunulacak. Gaziantep Mavikent Konutları satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Gaziantep Mavikent Toki satılık daire!

1.000 adet daireden meydana gelen Gaziantep Mavikent Toki Evleri 'nde satış süreci başladı. Gaziantep Mavikent Toki satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziantep belediyesi satılık arsa Haberi

Gaziantep belediyesi satılık arsa

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk, Umut ve Güzelyurt mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Söz konusu arsaların alanları 6 bin 163 metrekare ve 542,98 olarak  açıklanırken, muhammen bedellerin 16 milyon 950 bin 670 TL, 1 milyon 900 bin 430 TL ve 400 bin TL olarak belirlendi.

Arsalar için ödenecek geçici teminat bedelleri 508 bin 521 bin TL, 57 bin 13 TL ve 12 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat Çarşamba Günü Saat 15:00'te yapılacak.

İşte detaylar...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1. İHALENİN KONUSU:
Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait, aşağıda mahalle, ada, parsel numarası,
tapu alanı, imar durumu, m² rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı
belirtilen taşınmazların satışı işidir.

2....