27 / 04 / 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için TOKİ tarafından 50 bin konut yapılacağının müjdesini verdi.

Gaziantep Kent Sempozyumu yoğun ilgi gördü!

Gaziantep’te kentin sorunları ve çözümlerine ilişkin düzenlenen “Yaşanabilir Gaziantep” başlıklı bir çok bilim adamı ve uzmanların görüş ve çözüm önerilerini sunduğu Gaziantep Kent Sempozyumu 2 gün süre ile yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin ilk Safari Parkı Gaziantep'te açılıyor!

Yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye’de ilk, Avrupa’da ikinci, dünyada dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde oluşturulan Safari Parkı, 23 Nisan’da açılıyor.

Gaziantep Kent Sempozyumu'nda kentsel dönüşüm masaya yatırılacak!

Gaziantep'te kentin sorunlarına ilişkin düzenlenen "Gaziantep Kent Sempozyumu"nda kent ve kent kültürü, enerji ve çevre,iş güvenliği, ulaşım ve trafik, gıda, tarım ve yeşil alanlar, imar, planlama ve kentsel dönüşüm konuları masaya yatırılacak.

Gaziantep'ten tarihi kazılara destek geldi!

Gaziantep ve çevresinde yapılan arkeolojik kazılar sonucunda bölgenin tarihinin Paleolitik döneme kadar gittiği belirlendi. Bölgedeki en eski yerleşim yeri olan Dülük Antik Kenti'nin ortaya çıkarılması çalışmaları sürüyor.

Gaziantep'te yurt yapım çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile başlatılan üniversiteli öğrencilere yönelik yurt yapımlarının büyük kısmı tamamlandı. Şahin, yetkililerden yurtlara kayıt olan öğrenciler ile ilgi son bilgileri aldı.

Gaziantep'te boş arazilerdeki inşaat atıkları temizleniyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde bulunan boş arazileri temizlik çalışmalarına başladı. Özellikle merkezde bulunan boş arazi ve arsalara, inşaat atığı, hurda eşya, çöp ve moloz gibi maddeler atılıyor.

Fatma Şahin: Gaziantep'te kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te ciddi bir şekilde kentsel dönüşüme ihtiyacı var, aşağı yukarı yüzde 70 gecekondunun olduğu bir şehir var burada, inşallah bu şehre hanım eli değecek dedi...

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut ihtiyacı çok fazla!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinde kadın seçmenlerden önemli bir oy aldığının belirterek, “Bütün Anadolu Kadınları adına koltuğa oturdum ve başaramama gibi bir lüksüm yok” dedi...

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Haberi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep’in iki milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ile yeni konut alanlarına ihtiyacı artırıyor. Bu kapsamda harekete geçen Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in konut ihtiyacının giderilmesi ve düşük gelirli vatandaşların konut sahibi olması için çalışmalara başladı.


Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kendisini en çok heyecanlandıran projelerden biri olduğunu ve şehrin aşırı göç aldığını söyledi. Gaziantep’te 200 bin çalışanı olan bir üretim üssü olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu: “Bizim şehri diğer şehirlerden farklı kılan muhteşem bir başarı hikayesi var. Biz hergün bu kadar kişiyi şehrin bir başından bir başına taşıyoruz. Sürdürülebilir bir şehircilik ve kalkınma anlayışı bu olamaz. Biz ilk başta dedik ki bu üretim üssünün yanına yeni bir yaşam alanı oluşturalım.”


Şahin,...