29 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca altyapı çalışmaları

Gaziantep Çamlıca altyapı çalışmaları

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca Kulesi cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testlerinin de tam başarıyla tamamlandığını belirterek, tüm radyo yayınlarını Çamlıca Kulesi’ne taşıyarak buradan vermeye başladıklarını bildirdi. 

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Gaziantep Çamlıca altyapı çalışmaları Haberi

Gaziantep Çamlıca altyapı çalışmaları

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya

mahallelerinde kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan Çamlıca Konutları tamamlandı. Mahallede ki yeni imar planına göre konutların çevresinde ve içerisinde yer alan yollarda ise alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmaları devam ediyor.


“ÇAMLICA'DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI YAPILDI”

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni imar planıyla birlikte Çamlıca Mahallesi’nde yeni yollar açıldığını belirterek, “Yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte Çamlıca Konutlarımız tamamlandı. Konutlarımızın büyük kısmına vatandaşlarımız taşındı. Burada yeni imar planına göre açılan yollarımız var. Bu yollarda ki alt yapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi asfalt kaplama yapıyoruz. Bunun yanı sıra yeni imar planına burada ayırdığımız park alanı var. Bu alanın yapılması ve eski park alanın yenilenmesiyle birlikte...