20 / 07 / 2024

Gaziantep eğitim projesi

Gaziantep eğitim projesi

Gaziantep Organize Sanayi 2. Bölgesi’nde Gaziantep Mesleki Eğitim Kompleksi için bir yapım işi 5 Mayıs 2015 günü saat 09:00'da ihale ediliyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Bina akustik projesi sertifika eğitim programı tebliği 2018! 

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında bina akustik projesi düzenleyecek ve/veya ölçüm yapacak uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğitici kuruluşlara ilişkin esaslar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Gaziantep Mozaik Yolu Projesi Fransa'da tanıtıldı!

"Gaziantep Mozaik Yolu" projesi için Fransa’ nın başkenti Paris ‘ te bulunan Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı'nda (UNESCO) etkinlik düzenlendi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin son toplantısı yapıldı!

Gaziantep’e yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen “Kuzey Şehir Projesi” nin fikir ve görüş toplantılarının sonuncusu yapıldı. Özel bir otelin toplantı salonunda konusunda uzmanların katılımı ile gün boyu süren toplantıdan somut veriler elde edildi.

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü Projesi devam ediyor!

Dünyaca ünlü Haruniye Kaplıcalarına yürüyüş mesafesinde olan 110 dönümlük çamlık orman arasındaki tesislerin eğitim köyüne dönüştürüleceğini ve burada özellikle başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilerin kampa alınacağını söyledi.

Gaziantep eğitim projesi Haberi

Gaziantep eğitim projesi

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Müteşebbis Heyet Başkanlığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı Güdümlü proje destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Gaziantep Organize Sanayi 2. Bölgesi’nde Gaziantep Mesleki Eğitim Kompleksi için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.


İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Muhasebe Bölümü Başpınar Şehitkâmil / Gaziantep adresinden veya www.gaosb.org internet adreslerinden temin edilebilir.


Teklif teslimi için son tarih ve saati: 05.05.2015 - 09:00. Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.gaosb.org ve www.ika.org.tr yayınlanacaktır.


Teklifler, 05.05.2015 tarihinde, saat 11: OO’da ve Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu adresinde yapılacak oturumda...