29 / 04 / 2024

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabın temeli atıldı. Fatma Şahin konuşmasında "Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.” dedi.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Gaziantep Güvenevler'de 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi'nde yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu Güzelyurt'a yeni meydan!

Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ne adına yakışır bir meydan yapmak için kolları sıvayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahallenin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

Ordu Güzelyurt Meydanı'nın ihalesi 29 Haziran'da!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde iftar etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, Güzelyurt'a yapılacak meydanın müjdesini vererek ihalesinin 29 Haziran'da yapılacağını söyledi.

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi Haberi

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde yaptığı açıklamada, 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını söyledi.


Geçen 13 yılda TOKİ'nin 600 bin konut yaptığını anımsatan  Şahin, şöyle konuştu:


“Amacımız ve muradımız, çocuklarımızın bizden daha iyi Türkiye'de yaşamaları. Şehir çok hızlı büyüyor. Suriyelilerin gelmesiyle kira ve konut fiyatlarının yükseldiğini hepimiz biliyoruz. Bu sebeple konut yapmaya başladık. İlk etapta 643 konut yapacağız. Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.”


Yeni toplu konut alanları belirlediklerini aktaran Şahin, herkesin çalıştığı mekanlara yakın konut sahibi olması için çaba gösterdiklerini vurguladı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül de sürekli büyüyen ve gelişen Gaziantep'in, Türkiye'nin ve bölgenin cazibe merkezlerinden olduğunu belirtti.


Bugünkü temel atma töreniyle Gaziantep'e yapılacak 50 bin...