02 / 05 / 2024

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.



O

rdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

 

PROJEYİ GÜNCELLEYİP GELİŞTİRDİK

 

İlçelerde spor yatırımları noktasında çalışmalarına devam ederek halkı yeni sosyal donatı alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ne yapılmakta olan sosyal tesis projesi kapsamında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Güzelyurt Mahallemizde yapılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Tarihi bir özelliği olan ve güreş şenliklerine de ev sahipliği yapan Güzelyurt, inşallah Altınordu ilçemizin ikinci organize sanayi bölgesi yapıldığı zaman nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, mevcut yeşil alanı korumak ve muhafaza etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik ancak buranın standartlara uygun hâle getirilebilmesi için yapacağımız projeyi biraz daha güncellememiz gerektiğini gördük. Çalışmalarımızı daha da geliştirerek sürdürüyoruz” dedi.

 

TESİS TEMMUZ AYINDA HİZMETTE

 

Yapılacak çalışma ve projenin bitim tarihi hakkında da bilgi veren Başkan Yılmaz, “Drenajları, üstyapısı ve çevre düzenlemesi, soyunma kabinleri, şadırvanları ve tribünleriyle Şuayip Mahallesi’ni namına yakışır şekliyle düzenleyeceğiz. Çevre köylerin toplanma merkezi olacak ve ana yolla bağlantıyı sağlayacak peyzaj çalışmamızı, Aralık ayı itibarıyla tamamlamayı planlıyorduk ancak mevsim koşulları el vermedi. Eko turizmin merkezi olacak Güzelyurt Mahallemizi, Temmuz ayında tüm yatırımlarıyla birlikte hazır hâle getirmeyi planlıyoruz. Tesis alanı, Büyükşehirimizin desteğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’ne de ev sahipliği yapacak. Ulubey ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön