22 / 05 / 2024

ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri

ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

TOKİ Ordu Gölköy 170 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Haberi

ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri

O

rdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

PROJEYİ GÜNCELLEYİP GELİŞTİRDİK

İlçelerde spor yatırımları noktasında çalışmalarına devam ederek halkı yeni sosyal donatı alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ne yapılmakta olan sosyal tesis projesi kapsamında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Güzelyurt Mahallemizde yapılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Tarihi bir özelliği olan ve güreş şenliklerine de ev sahipliği yapan Güzelyurt, inşallah Altınordu ilçemizin ikinci organize sanayi bölgesi yapıldığı zaman nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, mevcut...