29 / 04 / 2024

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 



Çanakkale'dekentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çanakkale  Gündem'de yer alan habere göre; Çataltepeliler Derneği’nde 16 Temmuz 2021 Cuma günü yapılan bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural, birim müdürleri ile Sosyal Konutlar sakinleri katılım sağladı.

Çanakkale nin gündemi sosyal konutlar!

Toplantıda Sosyal Konutlar projesinin detayları gelişimi ve çalışmalarda son durum hakkında bilgi aktaran Başkan Gökhan, konut sahiplerinden gelen talep ve önerileri not aldı. 

Sosyal Konutlarda yapılan olan kentsel yenileme projesi dahilinde konut sahiplerinin haklarını korumak için çalıştıklarını  söyleyen Başkan Gökhan, bölgede gerçekleştirilmesi planlanan kentsel yenileme çalışmasının bir an önce gerçekleştirilebilmesi için de belediye ekiplerinin yoğun mesai harcadığını dile getirdi.

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullar meclis gündeminde!


 


Geri Dön