29 / 04 / 2024

gaziantep ıconova fiyatları

gaziantep ıconova fiyatları

Iconova Şehitkamil güncel fiyat listesi 837 bin tL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Proje Gaziantep Şehitkamil'de yer alıyor. 

Gaziantep İconova Evleri fiyat!

Toplam 570 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen Gaziantep İconova Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Gaziantep İconova Evleri fiyat...

Gaziantep Iconova satış fiyatı!

Gaziantep Iconova satış fiyatı 740 bin TL'den başlıyor. Gaziantep İconova projesi 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Iconova Gaziantep'te Şireci-Acarsan ortaklığı ile yükseliyor!

Hayaliniz hayalimiz sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan ICONOVA projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar, ICONOVA’nın Gaziantep’in yeni çekim merkezi olacağını söyledi.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

Gaziantep’te kira fiyatları 8 yılda yüzde 100 arttı!

Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan Gaziantep’te kira fiyatları her geçen gün artıyor. Bölgede kira fiyatlarındaki artış nedeniyle 8 yılda yüzde 100 zam geldi.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Gaziantep‘te ortalama konut fiyatları 247 bin TL!

Gaziantep‘de konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak açıklandı.  Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa verilerine göre ortalama konut fiyatı 247 TL. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Şireci-Acarsan Iconova 2017 satış fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor..

gaziantep ıconova fiyatları Haberi

gaziantep ıconova fiyatları

Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 570 daire ve 23 ticari birim bulunuyor.
 
Teslimleri Haziran 2018'de yapılacak olan Iconova'da 3+1'den, 8+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor. 
 
Projede, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness ve çocuk oyun alanları mevcut.
 
Iconova Şehitkamil güncel fiyat listesi 837 bin tL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 60'ına yakını satılan projede konut alanları 193 ila 1000 metrekare arasında değişiyor.  

14 soruda Iconova Gaziantep projesi! 


Telefon : 444 7 127
Web :