05 / 05 / 2024

gaziantep imo seçimlerini kazananlar

gaziantep imo seçimlerini kazananlar

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi 11 Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri yapıldı. İMO Gaziantep Şubesi Genel Kurul ve Seçimleri'ni şube hizmet binası salonunda gerçekleştirdi...

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Seçim belirsizliği ortadan kalktı! Borsa ve dolar bu hafta ne olur?

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından piyasalardaki seçim belirsizliği faktörü de ortadan kalktı. Peki, şimdi piyasalar kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolar ve borsa ne olur? Detaylar haberimizde…

Ünlü analistten 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere tavsiye: ‘Gram altındaki bombaya bak sen!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasıyla herkes 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerini beklemeye başladı. Finans analisti İslam Memiş, 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere seslendi: “Sen tedbirini al, ondan sonra bekle.”

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Gaziantep dünya şehirleriyle yarışıyor!

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim beyannamesini açıkladı. 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürecek projeler var.

Gaziantep Geneyik'e 35 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerde seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı. Şahin, Geneyik bölgesine 35 bin yeni konutun da müjdesini verdi.

Süleyman Ekşi, seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Mega projelerin yapımı hız kesmeyecek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi!

299 adet 2+1, 176 adet 3+1 ve 274 adet 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğuTOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etapta kura çekildi. İşte TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi..

24 Haziran inşaat sektörü için milat olacak!

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Kuru,  24 Haziran seçimlerini “yeni bir sayfa”nın açıldığı bir milat olarak gördüğünü söyledi. 

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017!

Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Iconova projesinde 3+1'den 8+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor. İşte Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017...

gaziantep imo seçimlerini kazananlar Haberi

gaziantep imo seçimlerini kazananlar


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi 11 Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri yapıldı. İMO Gaziantep Şubesi Genel Kurul ve Seçimleri'ni şube hizmet binası salonunda gerçekleştirdi. Genel Kurul açılış konuşmasını Şube Başkanı Melih Meriç yaptı.


Üç listenin yarıştığı seçimlerde 915 üye oy kullandı. Mavi listenin kazandığı seçim sonucunda yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:


İMO Gaziantep Şubesi 11. Dönem seçim sonuçlarını kazananlar!


Melih Meriç, 

Mehmet Akif Devamlı, 

Gökhan Çeliktürk, Burkay Güçyetmez, 

Baha Günhan Güngördü, 

Mehmet Bulut, 

Ahmet...