16 / 05 / 2024

Gaziantep kurtuluş

Gaziantep kurtuluş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Bakanlığı’na bağlı SODES Projesi kapsamında, 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’na özel bir şenlik düzenledi. Gaziantep' in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi...

Gaziantep'te 12.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 54 bin 472 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 12.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş'ta yer alan 2 adet arsayı 12 milyon 54 bin 472 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 858 bin 104 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 17.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şahinbey Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 439 bin 792 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore ediliyor!

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Gaziantep Kahramanlık Panoraması ne zaman açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yapmayı planladığı Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panoramasının yapım çalışmalar devam ediyor. Panoramanın 2017 yıl 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu’na yetiştirilmesi planlanıyor.

Gaziantep'te fotoğraflarla kentsel dönüşüm sergisi açıldı!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Uzmanı Bayram Bozhüyük tarafından Gaziantep’in kurtuluş yıl dönümü olan 25 Aralık’ta Fotoğraflarla Kentsel Dönüşüm: 100 Yıl Önce 100 Yıl Sonra isimli ilk kişisel sergisini açtı.

Gaziantep Kurtuluş Cami restorasyonu ne zaman bitecek?

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yılın Mart ayında başlanılan Kurtuluş Cami restore işi hedeflenen tarihinde bitirilemedi. Gaziantep Tepebaşı Mahallesi’nde yer alan tarihi yapı büyülü görünümü ile turistlerin büyük ilgisini çekiyor

Gaziantep Savaş Müzesi'nin yanındaki binalar yıkılıyor!

Gaziantep savunmasını ve kurtuluş mücadelesini anlatan Şahinbey Belediyesi Savaş Müzesinde başlatılan genişletme ve yenileme çalışması kapsamında müze yanında yer alan iki binanın kamulaştırması tamamlanarak yıkımına başlandı.

M1 Merkez Gaziantep AVM'de etkinlikler bitmiyor!

“ Hayatın Merkezi ” olan M1 Merkez Gaziantep AVM, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl coşkusunu yaşıyor ve yaşatıyor. M1 Merkez Gaziantep AVM' de etkinlikler bitmiyor!

Gaziantep'in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Bakanlığı’na bağlı SODES Projesi kapsamında, 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’na özel bir şenlik düzenledi. Gaziantep' in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi...

Gaziantep Savaş Müzesi genişletiliyor!

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep savunması ve kurtuluş mücadelesini anlatan Savaş Müzesi’nin bitişiğindeki binayı kamulaştırmasının ardından restorasyonu tamamlayarak müzeyi genişletecek. Ayrıca müzenin altında ikinci mağarayı da açacak...

Gaziantep'te 1 milyon TL'ye satılık 3 bağ!

Gaziantep 1. Satış Memurluğu, Gaziantep İli, şžehitkamil İlçesi, Beylerbeyi Mahallesi, 19 pafta, 2041, 2040 ve 2058  parselde yer alan 3 bağı satışa sunuyor

Gaziantep kurtuluş Haberi

Gaziantep kurtuluş

Çocuk dostu şehir alarak anılan Gaziantep, çocuklara bir büyük destek daha vererek, Gaziantep Belediyesi tarafından “Çocukları Sanatla Buluşturan Merkez” sloganıyla yürütülen Çocuk Sanat Merkezi’nde, çok özel bir aktiviteye sahiplik etti. 16, 18, 19, 20, 23, 24 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşen ve pek çok kültür - sanat atölyesi içeren şenlik kapsamında, yüzlerce sanatsever çocuk atölyelere ücretsiz olarak katıldı. Ardışık atölyeler halinde uygulanan aktiviteler, çok sayıda okulu gruplar halinde ağırlayarak Kurtuluş Bayramı’na yakışır coşkulu bir atmosferde sürdü.


Şenliklerin ilk gününde Gaziantep kültürüne özgü antik dönem sembolleri ve hikayelerinin görsel bir sunumla çocuklara aktarıldığı Sembol Atölyesi ve antik kaplara dekoratif uygulamalarla Tasarım Atölyeleri gerçekleştirildi. İkinci gün ise Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi. Atölyede, Zeugma Mozaik Müzesi’nde sergilenen mozaiklerin mitolojik hikayeleri görsel bir sunumla çocuklara...