05 / 05 / 2024

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Antalya Makine İkmal Hizmet Binası inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Duraliler Mahallesi’nde 11 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya Duraliler'de makine ikmal binası inşaatı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı'na 7 bin 402 ziyaretçi katıldı!

Gaziantep’ te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı, Hindistan, Özbekistan, Birleşik Arap emirlikleri, Suudi Arabistan’ın da katılımıyla, yurtiçi ve yurtdışından 7.402 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı...

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor!

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, "Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildiğini söyledi.

Domotex Gaziantep 26 Mayıs’ta başlıyor!

Makine halısında Türkiye ihracat şampiyonu Gaziantep, dünyanın en önemli yer döşeme ve halı fuarı Domotex’e ev sahipliği yapacak. Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO) desteklediği fuara 150’den fazla firma katılacak...

Gaziantep Belediyesi, ikmal tesisini 4.9 milyon TL'ye yaptıracak!

Gaziantep Belediyesi, CNG Dolum ve İkmal Tesisi'ni 4 milyon 900 bin liraya yaptıracak...

Antepia Gaziantep'te 1.815 TL taksitle!

Gaziantep’te Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul tarafından inşa edilen Antepia 1,2 milyar dolar yatırım değerine sahip. Projede 117 metrekare 2+1'ler 159 bin 400 TL'ye, 7 bin 970 TL peşinatla, 66 ay vadeyle satılıyor. Aylık taksitler 1.815 TL'd

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı Haberi

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Makine İkmal Sanayi tesislerinin yer aldığı kompleks düzenlenen törenle hizmete açıldı. 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen modern hizmet binası ve 'Makine İkmal Sanayi' tesisinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni tesisle bir cıvata parçasının bile heba olmadığını, her şeyin modern sistemle gerçekleştiğini söyledi. 


DEVASA TESİS 

Açılışta konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, binanın modern teknolojiyle donatıldığını belirtti. Fadıloğlu, "Daha önce Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'nün de belediye bünyesinin dışına çıkarılmasıyla verimin arttığını gördük. Burada da Fen İşleri Müdürlüğü'nün yapılacak çalışmalarda bire bir işinin başında olması bizim için önemliydi. Binalarda her şey istemli bir şekilde gerçekleşecek. Burada kayıp kaçak oranı sıfıra inecek. Arkadaşlarımıza çok güveniyoruz ama bir...