29 / 04 / 2024

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.



Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor. Şu an ASAT yanındaki alanda bulunan makine ikmal atölyeleri Duraliler mahallesindeki yeni adresine kısa süre sonra taşınacak.


Sona yaklaşılıyor

Konyaaltı’ndaki yeni yerine taşınacak Makine İkmal Şube Müdürlüğünün inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yetkililer inşaatın %70’lik bölümün tamamlandığını açıkladılar. Alçı, çatı kaplama, fayans gibi ince işlerin devam ettiği bildirildi. 12 bin 800 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 16 bin metrekare alanı kapsıyor. Makine İkmal İnşaatı içerisinde iki daire başkanlığının bulunacağı idari bina, yemekhane, atölyeler ve otopark yer alıyor.

 

Ulu Cami Projesi başlayacak

Atölyelerin taşınmasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin prestijli projelerinden olan 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanına sahip olacak Antalya Ulu Cami Projesi ve içinde Türk İslam Medeniyetleri Müzesi’nin inşaat çalışmaları da başlayacak. 


Antalya İleri


Geri Dön