30 / 04 / 2024

antalya Makine İkmal Şube Müdürlüğü inşaatı

antalya Makine İkmal Şube Müdürlüğü inşaatı

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

TOKİ'den Antalya'ya 4 adet karakol komutanlığı binası!

Antalya İli; Alanya İlçe J Komutanlığı, Gazipaşa İlçesi Zeytinada J Karakol Komutanlığı, Konyaaltı İlçe J Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binaları ve Tesisleri İnşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Antalya Makine İkmal Hizmet Binası inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Duraliler Mahallesi’nde 11 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya Duraliler'de makine ikmal binası inşaatı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. İnşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Antalya Büyükşehir asansör kontrolleri için protokol imzaladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO)Antalya Şubesi ile belediyeye ait üst geçitlerdeki asansörlerin kontrol ve bakımına yönelik işbirliği protokolü imzaladı.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

antalya Makine İkmal Şube Müdürlüğü inşaatı Haberi

antalya Makine İkmal Şube Müdürlüğü inşaatı

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor. Şu an ASAT yanındaki alanda bulunan makine ikmal atölyeleri Duraliler mahallesindeki yeni adresine kısa süre sonra taşınacak.


Sona yaklaşılıyor

Konyaaltı’ndaki yeni yerine taşınacak Makine İkmal Şube Müdürlüğünün inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yetkililer inşaatın %70’lik bölümün tamamlandığını açıkladılar. Alçı, çatı kaplama, fayans gibi ince işlerin devam ettiği bildirildi. 12 bin 800 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 16 bin metrekare alanı kapsıyor. Makine İkmal İnşaatı içerisinde iki daire başkanlığının bulunacağı idari bina, yemekhane, atölyeler ve otopark yer alıyor.

Ulu Cami Projesi başlayacak

Atölyelerin taşınmasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin prestijli projelerinden olan 10...