08 / 05 / 2024

Gaziantep Mavikent altyapı çalışmaları

Gaziantep Mavikent altyapı çalışmaları

Gaziantep'te, yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını tamamlıyor. Mavikent'te 6 aydan bu yana süren kanalizasyon çalışmalarının son aşamasına gelindiği belirtildi.

Gaziantep Mavikent'teki alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Yoğun göç alan ve her yıl yeni yerleşim birimlerinin kurulduğu Gaziantep'te, bu yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını da tamamlamak üzere.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Adana-Gaziantep arası 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, "Adana-Gaziantep seyahat süresi 1,5 saate düşecek" diye konuştu.

TOKİ, Gaziantep'te konforlu yaşam sunuyor!

Güçlü sanayi altyapısıyla yoğun göç alan ve konut ihtiyacı yüksek şehirler arasında bulunan Gaziantep'te TOKİ'nin yaptığı sosyal konutlar kentin konut açığını giderirken sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap ihalesi yarın!

TOKİ  Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 5 Etap 500 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak. 

TOKİ Gaziantep 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapılacak.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Islahiye 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3 Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Mavikent 5. Etap kurası çekiliyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Projesi dahilindeki 5. Etap kurası bugün çekiliyor. Kura sonucunda 32 bin 117 başvurudan 1000 aile ev sahibi olacak..

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Mavikent altyapı çalışmaları Haberi

Gaziantep Mavikent altyapı çalışmaları

Gaziantep'te, yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını tamamlıyor. Çalışmanın olduğu alana giderek incelemelerde bulunan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Mavikent'te 6 aydan bu yana süren kanalizasyon çalışmalarının son aşamasına gelindiğini söyledi. Sönmezler, "Öncelikle altyapısı olmayan ve yoğun yapılaşmaların olduğu meskun hale gelmiş mahallelerde kanalizasyon çalışmalarına hız veriyoruz. Bu çerçevede Bülbiilzade, 75. yıl, Karataş, Akkent ve Mavikent'te yoğun bir kanalizasyon çalışmalarımız sürüyor" dedi. Sönmezler, bu mahallelerin dışında tüm yeni yerleşim birimlerinin de projelerini hazırladıklarını, finansman konusunu da çözdüklerini, çalışmaların yakında Beylerbeyi, Beykent ve İbrahimli2'de yoğunlaşacağını söyledi. Kanalizasyon açısından en sıkıntılı bölgelerden biri olan Mavikent'te çalışmaların 6 aydır sürdüğünü ifade eden Sönmezler, Mavikent'in kanalizasyon sorunu yaşadığını, pissuların mevcut kanalizasyon sistemine bağlayabilmek için proje çalışmalarını tamamlayıp, inşaat...