04 / 05 / 2024

Gaziantep Mavikent Konutlarının 4 etabında temeller atıldı

Gaziantep Mavikent Konutlarının 4 etabında temeller atıldı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabının temeli atıldı. Yeni etapta bin 203 konut bulunuyor

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Gaziantep Mavikent 5. etapa yoğun ilgi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli bin aile için yapılacak Mavikent 5. etap konutlarının başvurularına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şanlıurfa Edessa Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale-Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Edessa konutlarının yol sorunu çözüyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Mavikent Konutları'nın 4. etabında temeller atıldı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabının temeli atıldı. Yeni etapta bin 203 konut bulunuyor

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi'nde yaptırılacak 1203 konutun temel atma törenine katıldı. Şimşek, Gaziantep'in konut sorununu çözeceklerini söyledi, inşaatın temelini attı.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli yarın atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın yapımına başlanılıyor...

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste!

Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi bugün saat 09:00'da gerçekleşti. Projede 2+1 daireler kurayla satışa sunuldu. Peki Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste yayınlandı mı?

Gaziantep Mavikent Konutlarının 4 etabında temeller atıldı Haberi

Gaziantep Mavikent Konutlarının 4 etabında temeller atıldı

Şahinbey Belediyesi'nin yoksul aileler için yaptırdığı Mavikent konutlarının bin 203 dairelik 4'üncü etabının temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla atıldı. Bakan Şimşek, Şahinbey Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. Şimşek, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun altından kalkılması zor işleri başardığını söyleyerek, "Şuradaki görüntüye baktığımızda, bu bir lüks site değil ama aslında eski Türkiye'nin lüks siteleri böyle olurdu. Yeni Türkiye'nin sosyal konutları böyle oluyor" dedi. 


6 YILDA NÜFUS 400 BİN ARTMIŞ 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise törende yaptığı konuşmada ilçenin çok hızlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çekti. Başkan Tahmazoğlu, "6 yıl önce 700 bin olan nüfusumuz 1 milyon 100 bin kişiye ulaştı. Bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı artış nedeniyle Şahinbey'in planlı ve programlı büyümesi gerekiyor. 6 yılda 66 bin yapılmış. Bu kadar...