03 / 05 / 2024

Gaziantep Mavikent son başvuru günü

Gaziantep Mavikent son başvuru günü

Alt gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satışa sunulan Gaziantep Mavikent Konutları başvuruları devam ediyor. Projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Peki Gaziantep Mavikent kura çekilişi ne zaman?

Gaziantep Mavikent kura çekimi!

Alt gelir grubuna özel olarak satışa sunulan Gaziantep Mavikent kura çekimi ile 400 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Projede 90 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Mavikent Gaziantep Konutları başvuruları!

Mavikent Gaziantep Konutları başvuruları 21 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Tamamı 90 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşan projede toplam 1.000 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Gaziantep'de deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi... 303 yeni konutu sakın kaçırmayın...İşte TOKİ Gaziantep 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Gaziantep Mavikent son başvuru günü Haberi

Gaziantep Mavikent son başvuru günü

Dairelerin 90 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Gaziantep Mavikent Konutları başvuru süreci 30 Haziran'a kadar devam edecek.


Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mavikent projesinde toplam 1.000 adet konut yer alıyor. Projede 400 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Gaziantep Şahinbey Mavikent kura başvuru şartları arasında; başvuruda bulunacak kişinin Gaziantep Şahinbey'de ikamet etmesi, aylık geliri 2 bin TL'den fazla olmaması, tapu araç kaydı olmaması bulunuyor.


Gaziantep Mavikent kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedeli alınmayan Mavikent Gaziantep Evleri başvuruları nüfus cüzdan fotokopisiyle kabul ediliyor. Projenin kura çekilinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi...