06 / 05 / 2024

Gaziantep Nizip göçük

Gaziantep Nizip göçük

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatın zemin katında harç dökümü sırasında göçük meydana geldi.

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

Gaziantep Büyükşehir'den 65.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi, Güvenevler Mahallesi'nde bulunan arsayı 65 milyon 490 bin 387 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2020 projelerini açıkladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2020 yatırımlarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Kuzeyşehir, Güneyşehir, Bayramlı Konut Projesi masaya yatırıldı.

Gaziantep Nizip'te 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep Nizip'te yer alan gayrimenkulü 3 milyon 571 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep'in 350 köyüne altyapı müjdesi!

Köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerini alt yapıdan üst yapıya bir çok hizmet götüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yılda 7 taşra ilçesinde yaklaşık 350 köye altyapı yatırımı yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Gaziantep'te çarpık yapılaşmaya geçit yok!

Gaziantep Asri Mezarlık ile iç içe bulunan Aydınlar Mahallesi’nde yıkım çalışmaları için geri sayım başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan, Aydınlar Mahallesi’nin ilk kurulduğu günden bu yana risk içeren yapılar arasında yer aldığını dile getirdi.

Gaziantep Nizip'te inşaat çöktü!

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatın zemin katında harç dökümü sırasında göçük meydana geldi.

Gaziantep Büyükşehir Meclisi'nde 53 madde karara bağlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

Gaziantep Nizip'e dönel kavşak müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin en büyük ilçesi olan Nizip’teki trafik sorunlarını masaya yatırdı. Büyükşehir ekipleri ilçenin trafik düzenlemesi ile ilgili ilçede bulunan sivil toplum kurulaşları, kanat önderleri ve Mustafa Kökmen Bulvarı esnafına bir sunum yaptı.

Gaziantep Nizip'e ikinci park!

İlçelerdeki sosyal yapılaşmayı sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip’e ikinci parkı yapıyor. Daha önce Karpuzatan Mesire Alanı ve Parkı’nı yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çamlık Parkı’nı Nizip’e kazandırıyor.

Gaziantep Nizip göçük Haberi

Gaziantep Nizip göçük

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatta harç dökülmesi sırasında göçük meydana geldi, 2 işçi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Sultan Abdulhamit Han Mahallesi?nde meydana geldi. Bir inşaatın zemin katında harç dökümü sırasında göçük meydana geldi. Moloz yığının altında kalan işçiler 47 yaşındaki Ökkeş Köse ve 49 yaşındaki Mehmet Başkurt yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince çıkarılan işçiler, ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi?ne kaldırılarak tedaviye alındı. Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman da olay yerinde inceleme yaparak yetkililerden bilgi...