02 / 05 / 2024

gaziantep okul tadilat

gaziantep okul tadilat

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki okullarda bakım çalışması başlattı. Yaklaşık 17 okulda çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri, okulların yeni eğitim dönemine açılmadan bakımlarının bitmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Hayırsever aile Gaziantep Şahinbey'de 22 derslikli okul yaptıracak!

Gaziantep'te başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına, Kurt ailesi 22 derslikli okul için nakdi destek verdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Gaziantep'te 8.3 milyon TL'lik arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 1 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Gaziantep'te arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta!

Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak..

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te imar planı değişikliği tepkisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Toprak başkanlığında meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Mehmet Sucu, Beyazlar Mahallesi'nde okul alanı olarak ayrılan alanda yapılan imar değişikliğine tepkisini gösterdi.

Gaziantep'e Samsung Hastanesi geliyor!

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Cho, Gaziantep ve Suruç’a 4 bin öğrenci kapasiteli 4 okul ve 900 yatak kapasiteli " Samsung Hastanesi" kurulacağı müjdesini verdi

Buca'daki 40 okulda tadilat yapılacak!

BUCA Belediyesi, kentteki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını kapsayan "40 gün 40 gece 40 okul" projesinin 2. Etabının startını verdi.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

TİKA Makedonya'daki 2 okulda tadilat ve ek bina yapacak!

TİKA Makedonya'daki Gostivar'da bulunan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunun mevcut binasının tadilatı ve ek bina inşasını öngören projenin protokolü TİKA ve okul yetkililerince imzalandı.

gaziantep okul tadilat Haberi

gaziantep okul tadilat


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki okullarda bakım çalışması başlattı. Çocukların eğitim noktasında rahat etmeleri için kurslarla onları destekleyen ve okullardaki eksiklikleri gidermeye çalışan Büyükşehri Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, çalışmalarını sürdürüyor.


Çatı sökülmesi, spor salonlarının bakımı, cam, pencere, kapı  tamiratları, iç ve dış cephelerde boya yapımı ve sıva tamiratları gibi daha bir çok alanda okullar tek tek elden geçirilerek bakımları yapılıyor. Yaklaşık 17 okulda çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri, okulların yeni eğitim dönemine açılmadan bakımlarının bitmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor.



Gaziantep Büyükşehir...