06 / 05 / 2024

Gaziantep Örnek Sanayi Sitesindeki canmi arsası satıldımı

Gaziantep Örnek Sanayi Sitesindeki canmi arsası satıldımı

Büyükşehir Belediyesi'nin Örnek Sanayi Sitesi'nde cami alanı olarak ayrılan arsayı önce ticari alana çevirip daha sonra bu arsayı ihaleyle sattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Mehmet Haratoğlu, bu haberi okuyunca çok şaşırdığını belirtti.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat, Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanlı arsayı satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 165 ada 2 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 364 bin 745 TL'ye satıyor...

Gaziantep Örnek Sanayi Sitesindeki canmi arsası satıldımı Haberi

Gaziantep Örnek Sanayi Sitesindeki canmi arsası satıldımı

Büyükşehir Belediyesi'nin Örnek Sanayi Sitesi'nde cami alanı olarak ayrılan arsayı önce ticari alana çevirip daha sonra bu arsayı ihaleyle sattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Örnek Sanayi Sitesi başkanı Mehmet Haratoğlu, bu haberi gazetemizden okuyunca çok şaşırdığını belirterek, "Bilgimiz yoktu. Oyunca şok olduk. Yönetim kurulunu toplayacağım, burada ne yapabiliriz diye bunu konuşacağız" dedi. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ise," Bu karar yerel seçimden hemen sonra 2014'ün Nisan ayında büyükşehir meclisinden geçti" dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkirşekerci ise, bu planlamanın kendilerinden önce yapıldığını belirterek, "Burası bizim dönemimizde onandı. Biz cami alanını daha ileri, daha geniş bir alana taşıdık. Bu alanı ise iyi bir pazarlıkla sattık" diye konuştu. Öte yandan cami arsasını satın alan...