22 / 07 / 2024

gaziantep sağlık projeleri

gaziantep sağlık projeleri

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Gaziantep sağlık alanında çok iyi konumdadır. Birkaç yıl içinde kentimizi sadece Güneydoğu'nun değil Ortadoğu'nun sağlık merkezi konumuna getirmek istiyoruz" dedi.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü'ne 100 milyon euroluk fon!

Küresel projelere özel 1 milyar euroluk fon ayıran Güney Kore Kalkınma Bankası’nın ilk durağı Türkiye oldu. Seul merkezli kuruluş, Samsung’un üstlendiği Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü projesine 100 milyon euroluk fon ayırdı.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

gaziantep sağlık projeleri Haberi

gaziantep sağlık projeleri

Bu açıdan Gaziantep'in çok şanslı olduğunu ve Fatma Şahin gibi bir başkanlarının bulunduğunu vurgulayan Şimşek, "Gaziantep sağlık alanında çok iyi konumdadır. Birkaç yıl içinde sadece Güneydoğunun değil Ortadoğu'nun sağlık merkezi konumunda yapmak istiyoruz" dedi. Gaziantep'e bin 875 yataklı şehir hastanesi yapmak için çalışmalarının başladığını, hatta yer tespitinin ve ihalesinin yapıldığını aktaran Bakan Şimşek, "Bu hastane Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birisi olacak. Perilikava bölgesine de 300 yataklı bir hastane vapmacağız. Bunun yanı sıra mevcut 25 Aralık Devlet Hastanesi'nin kapasitesini de 300 yatak arttırmak  için Sağlık Bakanlığı ile görüştük ve taleplerimizi olumlu karşıladılar" diye konuştu. 


Kadınların böylesi bir merkeze sahip olmasının çok önemli olduğunu aktaran Bakan Şimşek, 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde 5,5 milyon metre kare alanı hazineden TOKİ'ye devrettiklerini ve buraya uydu...