02 / 05 / 2024

Gaziantep Şahinbey akaryakıt istasyonu yapım işi

Gaziantep Şahinbey akaryakıt istasyonu yapım işi

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep'te 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Yeşilkent Mahallesi'nde, Karatar Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu 9 milyon 986 bin  417 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şahinbey konut satışında 10. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Gaziantep Şahinbey, en çok konut satışı yapılan ilçeler sıralamasında konut satışında ilk 10'da olduğu açıklandı. 2016'da 13 bin 348 konutun satışı yapıldı.

Gaziantep Şahinbey'de akaryakıt istasyonu yaptırılacak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep Şahinbey'de yıkımlara hız verildi!

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm bölgelerinde çalışmalar sürüyor.Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi’nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi'nin Özgürlük Mahallesi’nde bulunan akaryakıt-LPG istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 14 milyon 684 bin 767,50 TL olarak belirlendi.

Nizip'te 4 milyon liraya satılık akaryakıt istasyonu, bahçe ve bina!

Nizip İcra Dairesi tarafından yayınlan ilana göre Gaziantep Nizip İstasyon mahallesinde yer alan akaryakıt istasyonu, bahçe ve bina satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 4 milyon lira olarak belirlendi.

Gaziantep Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 60 bin TL'ye!

Gaziantep Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 93 metrekare 2 oda 1 salon olarak 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konutlar için son başvuru tarihi 26 Ekim 2013...

Tuzla'da belediyeden 3 milyon 54 bin 520 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Orhanlı'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 3 milyon 54 bin 520 TL olan akaryakıt istasyonunun ihalesi 24 Ekim'de yapılacak

EPDK 15 akaryakıt bayisine 6 milyon 840 bin 320 lira para cezası verdi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ilgili mevzuatlara uymayan ve lisanssız faaliyet gösteren 15 akaryakıt bayisine toplam 6 milyon 840 bin 320 lira para cezası verdi..

4 bin akaryakıt istasyonu yıl sonuna kadar kapanacak!

Kaçak akaryakıtı önlemek için yeni bir uygulama hazırlanıyor. Lisans sahibi olan ve yeni lisans alacak ana dağıtıcı şirketlerden 10 milyon lira teminat istenecek. Faaliyetlerine devam edemeyen şirketlerin lisansı iptal edilecek...

Gaziantep Şahinbey akaryakıt istasyonu yapım işi Haberi

Gaziantep Şahinbey akaryakıt istasyonu yapım işi

AKARYAKIT İSTASYONU VE ÜNİTE MERKEZİ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİNE GÖRE İHALEYE ÇIKARTILMIŞTIR


Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, Yap-İşlet-Devret modeline göre 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi hükmüne göre kapalı teklif usulü ile Akaryakıt İstasyonu ve Ünite Merkezi yapmak şartı ile yapım karşılığı uzun süreli kiralanması için ihaleye çıkartılmıştır.

İLİ                                                       :  Gaziantep

İLÇESİ                                               :  Şahinbey

MAHALLESİ                ...