08 / 05 / 2024

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezinde neler olacak

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezinde neler olacak

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeyi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete açacaklarını belirtti.

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Gaziantep Şahinbey Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tesisin yapımı hakkında bilgi aldı.

Şahinbey Gençlik ve Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep projelerine AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan tam not!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2,5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatı ile AK Parti İl Gençlik Kolları’na anlattı.

Gaziantep Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son durum!

Her mahalleye bir Gençlik Merkezi yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi’nin 74’.üncü Gençlik Merkezi olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezi yıl sonunda hizmete girecek!

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeyi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete açacaklarını belirtti.

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu Tesisi çalışmaları incelendi!

Şahinbey Belediyesi’nin Şahintepe Mahallesi’ne yaptığı dev sosyal tesis ve yüzme havuzu yükselmeye başladı. Yapımına büyük bir hızla başlanan Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13 bin metre kare alan üzerine yapılıyor.

Şahintepe Gençlik Merkezi 400 günde tamamlanacak!

Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Gençlik Merkezi'nin yapımını inceledi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru tarihi!

Gaziantep Mavikent Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 adet konut kurayla satılıyor. Projede 400 TL'lik aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru tarihi...

Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi yapım işi ihalesi 26 Ocak'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı; Özvatan'a Kadın ve Gençlik Merkezi Yapım İşi ihalesi 26 Ocak 2015 tarihinde yapılacak. Söz konusu iş 180 gün sürecek.

Sarız'a belediyeden Kadın ve Gençlik Merkezi! İhalesi 26 Ocak'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı; Sarız'a Kadın ve Gençlik Merkezi Yapım İşi ihalesi 26 Ocak 2015 tarihinde yapılacak. Söz konusu iş 180 gün sürecek.

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezinde neler olacak Haberi

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezinde neler olacak

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13.500 metrekarelik alan üzerine yapılıyor. 5 katlı olacak olan Gençlik Merkezi 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeteryadan oluşacak. Kompleks bir yapıya sahip olan Gençlik Merkezi ayrıca havuz ve halı sahaların da bulunacağı spor alanları yer alacaktır. 


Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Karataş bölgemiz yaklaşık 150 bin kişilik kalabalık bir nüfus barındırıyor. Karataş, Şahintepe, Yeditepe, Güneykent, Akkent hatta Mavi kenti de dahil edersek daha fazla bir nüfus yoğunluğu ortaya çıkmış olacaktır. Tam buranın kalbi olan Şahintepe Mahallemize 13 bin 500 metrekarelik alan üzerine, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, halı sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolu ve çocuk...