19 / 05 / 2024

gaziantep şehitkamil başak konakları bayan spor merkezi açılış

gaziantep şehitkamil başak konakları bayan spor merkezi açılış

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Merveşehir’de hanımlara yönelik yapılan Başak Konakları Bayan Spor Merkezi’nin resmi açılışı yapıldı. Başkan Fadıloğlu, her yıl 7 binin üzerinde kadının Bayan Spor Merkezlerinden faydalandığını söyledi...

Gaziantep Şehitkamil'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa satılacak!

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap için düğmeye bastı! 587 konutluk yeni proje geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesi kapsamında 587 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

gaziantep şehitkamil başak konakları bayan spor merkezi açılış Haberi

gaziantep şehitkamil başak konakları bayan spor merkezi açılış


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Merveşehir’de hanımlara yönelik yapılan Başak Konakları Bayan Spor Merkezi’nin resmi açılışı yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başak Konakları Bayan Spor Merkezi ile birlikte 16 adet daha Bayan Spor Merkezi’nin olduğunu belirterek, her yıl 7 binin üzerinde kadının Bayan Spor Merkezlerinden faydalandığını söyledi.


Merveşehir Mahallesi’nde bulunan Başak Konakları Bayan spor Merkezi’nin açılış törenine; AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Çoşkun, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, bayan sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.


HANIM KARDEŞLERİMİZ BU MERKEZİMİZDE HAFTADA 20 SEANS DERS İŞLEYEBİLECEK


Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, halkımızın her türlü...