02 / 05 / 2024

Gaziantep Seyrantepe nerede

Gaziantep Seyrantepe nerede

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor. İpek yolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında da daire alma hakkı sunuluyor.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Petra Blan Seyrantepe  projesinde daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Peki Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Gaziantep Seyrantepe sosyal tesis projesinde sona doğru!

Şehitkamil ilçesinin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan 3. Sosyal Tesisin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

2016'da 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Gaziantep'te 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesini hayata geçirecek. Peki TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanına yayılan Vadi Park projesi İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa edilecek. Peki Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep İconova Konutları 3+1'den 8+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 7 bloktan oluşan proje 52 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep Seyrantepe nerede Haberi

Gaziantep Seyrantepe nerede

Daha iyi bir gelecek için çevreci projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi'nin, Seyrantepe'de yaptığı konutların teslimatında sona yaklaşırken, ailelerde yeni evlerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında daire alma hakkı sunuluyor. Ailelerin Seyrantepe'deki evlerini ziyaret etmeye başlamalarıyla birlikte mahalleye canlılık geldi. 

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyran tepe konutları, mahalleye farklı bir renk katıyor. 

İpekyolu çevresinde evi kentsel dönüşüme giden ailelere Seyrantepe'de şartsız kurasız konutların verilmesiyle birlikte, aileler yeni ve modem mekanlarına kavuşmanın h eye can in ı yaş iyor. So ¦ s yal belediyecilik anlayışla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmiyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından ev ve arsası istimlak edilen ailelere, günün koşullarına uygun bir şekilde inşa çalışması devam...