12 / 05 / 2024

Gaziantep ticari projeler

Gaziantep ticari projeler

Gerek konut gerekse sanayi anlamında güneydoğunun tartışmasız en hızlı gelişen şehirlerinden biri olan Gaziantep’de konut anlamında en hızlı gelişme gösteren yerler arasında Karakaş Akkent Bölgesi bulunuyor.

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Gaziantep dünya şehirleriyle yarışıyor!

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim beyannamesini açıkladı. 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürecek projeler var.

Gaziantep’i kalkındıracak dev projeler!

Başkan Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, kentin geleceğini doğrudan şekillendirecek projelerini anlattı.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Gaziantep ticari projeler Haberi

Gaziantep ticari projeler

Gaziantep merkezde ticari emlak fiyatlarının metrekaresi 1000 USD’den başlayıp 1000 EURO’ya kadar çıkabiliyor. Dükkanlarda kiralık fiyatları ise ortalama 2500 TL civarında. Gaziantep ile şehrin ilk gelişen İbrahimli bölgesi arasında fiyat farkı yüzde 100’e varabiliyor. 


Altın Emlak Gaziantep Temsilcisi Nazım Kılıç, Karakaş Akkent Bölgesi’nin gelişimini şöyle sıralıyor: “İlk etken orta gelir seviyesine hitap etmesi ve fiyatların uygun olması.  İkinci etken belediyenin bu bölgede çok büyük sosyal tesis yatırımlarının bulunması. Üçüncü etken ise tramvayın son durağına çok yakın bir lokasyonda olması.”


Konutlarda kiralık fiyatları geçen yıla oranla yüzde 30 arttı

Gaziantep merkezde satılık 100 metrekare bir yeni konutun metrekare fiyatının ortalama 1350 TL civarında olduğuna dikkat çeken Altın Emlak Gaziantep Temsilcisi Nazım Kılıç, şunları söyledi: “Bu fiyat geçen yıl 1.000 TL civarındaydı. Merkezde ikinci...