29 / 04 / 2024

Gaziantep TOKİ daire fiyatları

Gaziantep TOKİ daire fiyatları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin 5 yıllık yol haritasını hazırladıklarını belirterek, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını söyledi.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi!

299 adet 2+1, 176 adet 3+1 ve 274 adet 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğuTOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etapta kura çekildi. İşte TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi..

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Gaziantep Iconova Kasım ayı fiyatları 2017!

Yüzde 60'a yakın daire satışlarının tamamlandığı Iconova Gaziantep projesinde daire teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura sonuçları açıklandı 21 Nisan!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde toplamda 20 adet daire için kura çekilişi yapıldı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017!

TOKİ'nin 247 konutluk Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesinde 20 daire kura ile satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017...

Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017!

Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Iconova projesinde 3+1'den 8+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor. İşte Gaziantep Iconova daire fiyatları 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde 8 adet daire için satış sözleşmeleri imzalanacak. TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi için başlangıç tarihi bugün.

Iconova Gaziantep ne zaman teslim?

7 blok şeklinde yükselen Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 797 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Iconova Gaziantep ne zaman teslim?

Iconova Gaziantep'te daire fiyatları!

570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Iconova Gaziantep'te daire fiyatları...

Şehitkamil Iconova Gaziantep daire fiyatları!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Şehitkamil Iconova Gaziantep daire fiyatları 797 bin TL'den başlıyor. Proje 570 konut ve 23 dükkandan oluşuyor.

Gaziantep TOKİ daire fiyatları Haberi

Gaziantep TOKİ daire fiyatları

Gaziantep Grand Otel’de düzenlediği basın toplantısında belediye başkanı olarak geçirdiği bir yılın değerlendirmesini yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını, 5 yıllık yol haritası kapsamında öne çıkan projelere 300 milyon TL’lik kaynak aktaracaklarını söyledi. Başlangıçta kent halkının en önemli sorun olarak öne çıkardığı ulaşıma odaklandıklarını belirten Şahin, “Çünkü kent yoğun göç alıyor ve yaşam kalitesi arttıkça kullanılan araç sayısı da çoğalıyor. Hemen ulaşım master planını devreye soktuk. Trafik sorununu çözmek için kavşaklı yol çalışmalarına ağırlık verdik. Küçük Sanayi Sitesi ile OSB’de 200 bin kişi çalışıyor ve buradaki ulaşım sorununu çözmek için de hafif raylı sistemle Gaziray’ı birleştirme projelerimiz var” dedi. 


Gaziantep’in su problemini çözmek için Kahramanmaraş’ta temiz su kaynakları bulduklarını...