30 / 04 / 2024

gaziantep toki yol çalışmaları

gaziantep toki yol çalışmaları

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor!

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep'e 250 kilometre imarlı yol!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Gaziantep Karataş'a 37 kilometre imarlı yol!

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Gaziantep Araban-Besni duble yol çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 adet konut satılıyor. Projede 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016 detayları...

Gaziantep Büyükşehir'den yeni yol!

İl Jandarma Komutanlığı yanındaki yol yapımı için kamulaştırılan binaların yıkımını bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 550 metrelik alandaki yol ve duvar yapımını da tamamladı.

Gaziantep Kuzey Şehir'in yol çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanan ve 50 bin konutu kapsayan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı ve yol çalışmaları sürüyor.

Gaziantep Şahinbey Yeşilvadi Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için havalimanı ile Kilis yolunu birbirine bağlayacak 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları parça parça bitirilerek yol trafiğe açılıyor.

Gaziantep Mavikent Toki satılık daire!

1.000 adet daireden meydana gelen Gaziantep Mavikent Toki Evleri 'nde satış süreci başladı. Gaziantep Mavikent Toki satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları!

Başvuruları 15 Mayıs'ta sona eren Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları kapsamında 90 adet yedek alıcı belirlenecek. Kura çekilişi bugün yapılacak olan projede daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor.

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi!

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

Gaziantep TOKİ Konutları için 5 bin 35 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yaptırdığı 1. ve 2. etap 1154 konut için 3 günde 5 bin 35 başvuru yapıldığı bildirildi.

gaziantep toki yol çalışmaları Haberi

gaziantep toki yol çalışmaları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı, kentin değişik bölgelerinde açtığı yeni yol bağlantıları ile trafik sorununu asgariye indirmeye çalışıyor. 

Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 500 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı. 

TOKİ konutlarının bulunduğu 2 ve 3'cü etapları birbirine bağlayan yeni yol çalışmasında trafiğin rahatlatılması için yapılan yol açma çalışması tüm hızı ile devam...