01 / 07 / 2024

Gaziantep Ünaldı Camii temel atma

Gaziantep Ünaldı Camii temel atma

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Ünaldı Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Şahinbey İlçesi’ni Ünaldı Mahallesi’nde yapılacak olan Ünaldı Camii için temel atma töreni düzenlendi.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

TOKİ Gaziantep 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3 Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Nizip Enes Bin Malik Camii inşaatı ne durumda?

Gaziantep Nizip Yunus Emre Mahallesi’nde Nizipli hayırseverler, Durdu Kılıç ve Mustafa Yaşaroğlu’nun bağışlarıyla yapılacak Enes Bin Malik Camii’nin inşaat çalışmalarına devem ediliyor.

Gaziantep Bilal Çeker Camii, Nizip'in en büyük camisi olacak!

Hayırsever iş adamı Bilal Çeker tarafından Gaziantep'in Nizip ilçesine yapılan Bilal Çeker Cami'nin mimarı olan Nihat Akpek, Mir Yapı tarafından yapımına başlanan caminin Nizip'in en büyük camisi olacağını söyledi.

Gaziantep İnci Konukoğlu camii açıldı!

Gaziantep’e gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Konukoğlu ailesi tarafından yapılan caminin açılışını yaptı..

Gaziantep Yavuzeli Merkez Camii ne zaman tamamlanacak?

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinin ilk camisi olan Merkez Cami’nin yeniden yapılmak üzere yıkılan şadırvan, lojman ve tuvaletleri, geçen 6 aya rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle yapılamadı. İnşaatın sürebilmesi için hayırseverlerin yardımları bekleniyor.

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Gaziantep Ünaldı Camii temel atma Haberi

Gaziantep Ünaldı Camii temel atma

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Ünaldı Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şahinbey İlçesi’ni Ünaldı Mahallesi’nde yapılacak olan Ünaldı Camii için temel atma töreni düzenlendi. Kur’an tilaveti ile başlayan törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ve çok sayıda vatandaş katıldı.


‘CAMİLER BU MEMLEKETİN TAPULARI HÜKMÜNDEDİR’

Törende açış konuşması yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, cami yapılan bölgeyi sanayi bölgesinden ticari alan çevirdiklerini belirterek, yapılacak olan caminin bu bölge esnafının talebi olduğunu söyledi. Camilerin memleket için öneli olduğunu vurgulayarak, konuşmasına şöyle devam etti:

”Şahinbey’imiz hızla gelişiyor. Bu bölge biz göreve başladığımızda sanayi alanıydı. Biz bunu plan değişikliği yaparak sanayi alanından ticari alana çevirdik. Tabi bu gelişen duruma karşı bu bölgede cami ihtiyacımız vardı. Esnafımızdan haklı bir talep geldi. Bu...