05 / 05 / 2024

Gaziantep yatırım

Gaziantep yatırım

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgedeki yatırımları ve projeleri incelediler.

Gaziantep'e hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin yeni projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım, bölgeye hızlı tren geleceğini söyledi.

Gaziantep'e organize sanayi bölgesi inşa edilecek!

Yeni bir yatırım için çalışmaların başladığı Gaziantep'te Kilis'in de ortak yatırım ile 35 milyon metrekareyi kapsayacak bir organize sanayi bölgesi yapılacak...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen dev projeler hakkında konuştu. Tatmazoğlu, kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım yapıldığını 8 bin 221 evin kamulaştırıldığını söyledi.

Gaziantep'e 1.1 milyar TL'lik yatırım müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada Gaziantep'e 1,1 milyar TL'lik yatırım müjdesi verdi.

Tiryaki Holding'ten 300 milyon TL'lik yatırım hamlesi!

Gaziantep'te kurulu ve Türkiye'nin en büyük tarım ürünleri ihracatçısı firmalarından Tiryaki Holding, son üç yılda yaptığı 300 milyon liralık yatırımlara ek olarak 2017 yılı sonuna kadar 150 milyon lira daha yatırım yapma kararı aldı.

İşte gayrimenkul yatırımında İstanbul'a alternatif 8 şehir!

İstanbul dışında gayrimenkul yatırımı yapacaklar için son dönemde öne çıkan şehirler Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Kocaeli olarak sıralandı.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Gaziantep'e 1 yılda 523 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir yıl içinde toplam 16 büyük proje ile 523 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi. Şahin, "Şehre kadın eli değdiğini herkes hissedecek" dedi.

Turkcell Superonline Gaziantep'e 130 milyon liralık fiber yatırım yaptı!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Gaziantep'e 130 milyon liralık fiber yatırımı yaptıklarını açıkladı. Erkan,100 bin haneye 885 kilometre fiber alt yapı döşediklerini söyledi

Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı!

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. Her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi düzenlendi!

Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu ( GÜNSIAF ), Gaziantep Girişimci iş adamları Derneği ( GAPGIAD ) ortaklığıyla, ' Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi ' düzenledi...

Halıcılık sektörüne 9 milyon Euro’luk yatırım yapılacak!

Gaziantep'te İpekyolu Kalkınma Ajansı öncülüğünde hazırlanan 'Halıcılık Mükemmeliyet Merkezinin Kurulması Projesi' ile halıcılık sektörüne 9 milyon Euro’luk yatırım yapılacak. Projeyle KOBÎ’lerin ihracat kapasitesinin artırılması hedefleniyor...

Şölen, Gaziantep'teki fabrikası için 160 milyon TL yatırım yapacak!

Çikolata, çikolatalı ürünler ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen, Eylül’de faaliyete geçecek Gaziantep’teki fabrikası için yatırım bedelini teşviklerinde etkisiyle 100 milyon liradan 160 milyon liraya çıkardı...

Başaranlar Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi!

Başaranlar Yatırım Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Anadolu'ya Gebze'den açılmayı hedefleyen firmanın sonraki adresi Bursa Antalya Gaziantep ve Eskişehir olacak. Projelerin yeni adresi Anadolu olacak...

Gaziantep yatırım Haberi

Gaziantep yatırım

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yerel yönetim çalışmalarını incelemek üzere bir araya geldi. 


Sabah kahvaltı ile başlayan ziyaret programı daha sonra Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerini gezmesiyle devam etti.Kaya, Büyükşehir Belediyesinin projeleri sadece Gaziantep’e değil Türkiye’ye örnek olabilecek projeler olduğunu belirtti.


Kaya, “Dolaysıyla bizim belediyelerimizin çalışma tempoları, yola çıktıkları nokta ve geldikleri noktalar ile yaptıkları hizmetler bizim için önemli. Gaziantep ise bizim için başka bir öneme sahip. Gaziantep’in ayrıca bir özelliği daha var, Türkiye’nin ve belki de dünyanın önemli mülteci kentlerinden birisi. En çok göç alan kentlerinden birisi. Bu şehirde insanı boyutu ile ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, valimize, tüm belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerine ve Gaziantep halkına gösterdikleri...