27 / 04 / 2024

gaziantep yol yatırımları

gaziantep yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

Gaziantep'te 8 cadde asfaltlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen sağanak ve dolunun ardından yol ve caddelerde oluşan hasarı gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen sağanak ve dolunun ardından yol ve caddelerde oluşan hasarı gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Planlı kentleşme ile bütün sorunlar çözülür!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

gaziantep yol yatırımları Haberi

gaziantep yol yatırımları


Yeni yerleşim bölgelerinde yol ve asfalt çalışmaları yürüten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Artan kent nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamak için alt yapı  ve üst yapı hizmetlerine son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, oluşturulan yeni mahallelerin eksikliklerini tamamlamak amacıyla mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığa aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ilçelerin yanı sıra taşra ilçelerde kurulan mahallelere yol ve asfalt hizmeti götüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içinde 250 kilometre imarlı yol açarak, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.




Gaziantep Büyükşehir...