18 / 05 / 2024

Gaziantepspor stat sorunu

Gaziantepspor stat sorunu

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

Gaziantepspor'un stat sorunu çözülmüyor!

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

İzmir'in stat sorunu çözüldü mü?

Türkiye'nin pek çok iline Avrupa standartlarında statlar pılırken, Alsancak Stadı'nın da yıkılmasıyla İzmir'de sadece 1971 yılında yapılan Atatürk Stadı kaldı.

Dikili Erdal İnönü Stadı'na suni çim döşendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

İzmir Erdal İnönü Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi.Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

İzmirli taraftarlar stat istiyor!

Alsancak Stadı'nın kapatılması sonrası stat sorunu yaşayan İzmir'deki 6 futbol kulübünün taraftarları, Cumhuriyet Meydanı'nda ortak protesto yaptı. Taraftarlar, yetkililere 'bir an önce çözüm' çağrısı yaptı.

İzmir'de 6 farklı kulübün taraftarları stat sorunu için yürüdü!

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...

Alsancak Stadı için seferberlik!

İzmir’de yaşanan stat sorunu yüzünden iç saha maçlarını çevre il ve ilçelerde oynamak zorunda kalan İzmir kulüplerinin sıkıntısı doruğa çıkarken Altay Başkanı Aslan Savaşan, Alsancak Stadı için seferberlik ilan etti.

Yenimahalle'de 27 yıllık iskan sorunu çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor. İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelerde iskan sorunu çözülüyor...

Roma Başkanı Pallotta'dan taraftarlara yeni stat müjdesi!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. Roma Başkanı Pallotta: "Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" dedi...

Zeki Toçoğlu: Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek!

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek bölgenin imar sorunun değerlendirdi. Toçoğlu, ' Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek ' dedi...

Gaziantepspor stat sorunu Haberi

Gaziantepspor stat sorunu

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.


TOKİ'nin yapımını tamamlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne teslim ettiği Gaziantep Arena'da henüz eksikliklerin giderilmemesi Gaziantepspor yönetimini harekete geçirdi. Statta bulunan koltukların numaralarının yerine zamanında çakılamaması ve çim sorunu gibi nedenlerden stadın Antalyaspor maçına yetişme ihtimalini az gören yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.


TFF'ye yazı gönderildi


Gaziantepspor'un yanı sıra Büyükşehir Gaziantepspor maçlarının da oynandığı mevcut Kamil Ocak Stadı'nın, olumsuz hava koşulları ile birlikte zemininin artık futbol oynanmayacak bir düzeye geldiğini düşünen kulüp yöneticileri, TFF'den maçların Mersin'e oynanmasını istedi. TFF'ye yazılı müracaatta bulunduğunu belirten kulüp yetkilileri, ikinci yarıdaki maçlarının Mersin Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini ifade etti. 


Ankara Güçlü Anadolu