29 / 04 / 2024

Gaziantepte kaç yapı restore edilecek

Gaziantepte kaç yapı restore edilecek

Gaziantep’te birçok önemli tarihi mekanları ve yapıları restore ederek yeniden gün yüzüne çıkartan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2005'ten bu yana 6 adet, 11 adet tescili yapı ve 26 kilometre sokak sağlıklaştırması yaptı.

İka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Aydın tarafından kuruldu.

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Kaya ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Antalya Kaş Çevre Düzeni Planı durduruldu!

Kaş’ı yapılaşmaya açacak yeni Çevre Düzeni Planı Antalya 4. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi. Şimdi Kaş’ın rotasını sürdürülebilir turizme çevirme zamanı.

Karadağ Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) yapımına destek verilen Karadağ'ın Rojaye kentine içilebilir temiz su sağlayan "Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı" törenle hizmete açıldı.

Kaş imar planı değişiklikleriyle gündeme geliyor!

Kendine has doğal yapısıyla Antalya'nın doğal cenneti olan, 60 bin civarında nüfusuyla son yıllarda tatilcilerin gözdesi konumundaki Kaş, yapılması planlanan havaalanı ve imar plan değişiklikleriyle gündeme gelmeye başladı.

2 Ka Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Ka Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim aksoy, Fatih Mehmet Akbulut, İbrahim Kartay, Ümit Gökmen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Kartal'da, Selami Kökmen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi açıldı!

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Kartal, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok'ta kuruldu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesine kaç firma başvurdu?

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat yapmak için kaç firma başvurdu? Kaçı yapı ruhsatı alabildi, kaçı bekliyor? Fikirtepe’de inşaat yapmak için süreç nasıl işliyor? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Emlakkulisi.com'a özel cevaplar…

Kayapark Atakum projesinde satışlar başladı!

Ka Yapı tarafından hayata geçirilen Kayapark Atakum projesinde satışlar başladı.Kayapark Atakum'da daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı...

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu

Erdoğan Bayraktar: Kaçak yapının kökünü kazıyacağız!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada müteahhitlik, iş alma ve iş kapasitesi bakımından Çin'den sonra ikinci sırada olduklarını belirterek, "Depreme dayanıksız kaçak ve salaş yapıları Türkiye'den kazıyacağız" dedi....

Gaziantepte kaç yapı restore edilecek Haberi

Gaziantepte kaç yapı restore edilecek

Gaziantep’te birçok önemli tarihi mekanları ve yapıları restore ederek yeniden gün yüzüne çıkartan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2005'ten bu yana 6 adet, 11 adet tescili yapı ve 26 kilometre sokak sağlıklaştırması yaptı. 


Bu çalışması ile kentin tanıtımına önemli katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2005'te bünyesinde kurduğu KUDEB ile birçok kültürel ve tarihi mekânlara sahip çıktı.


2863 Sayılı Koruma Kanununun 2004 yılında yapılan değişiklikler doğrultusunda Kültürel Mirasın Korunması ve Yaşatılması hususunda yerel yönetimlere de çeşitli yetkiler verilmesiyle harekete geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sahip olduğu değerleri değerlendirmek ve gelecek nesillere aktarmak için birçok proje hazırlayıp, başarı ile uyguladı.


Bu bağlamda oluşturulan Kültüryolu aksında Derekenarı Sokak, Çamurcu Sokak, Keçehane Caddesi, Uzun Çarşı, Hamdi Kutlar Caddesi (Boyacı Camine kadar), Gümrük Caddesi, Alaüddevle Sokak, Meyvacı Çarşısı, Eski Saray Caddesi,...