06 / 05 / 2024

Gaziantepte piroliz tesisinin yapılması için halk toplantısı ne zaman yapılacak

Gaziantepte piroliz tesisinin yapılması için halk toplantısı ne zaman yapılacak

Eko Fns Geri Dönüşüm Enerji Ve Teknolojileri A.Ş tarafından Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi'nde lastik piroliz tesisi ve atık ara depolama tesisinin yapılması için 5 Ağustos 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Reysaş GYO Tuzla'daki tesisinin 2. etabını kurmaya hazırlanıyor!

Reysaş GYO, Tuzla Orhanlı'da bulunan deposunun çatısının üzerine 03/07/2020 tarihinde 1.etabı kurulan yeni GES tesisinin, 1.320 kW gücünde 2.etabı kurulacağını açıkladı. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Bitlis'te 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanan 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı.

Samsun'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı!

Samsun Havza'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Havza, Kuzey'in sanayi merkezi olacak. Heyecanımız, hedeflerimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

Ankara'da 34 eğitim tesisinin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

Karşıyaka'da voleybol altyapı tesisinin temeli atıldı!

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

Afyonkarahisar atıksu arıtma tesisinin imzaları atıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi Atıksu Arıtma Birliği'nce hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansınca hibe desteği verilecek olan "Atıksu Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu" projesinin sözleşmesi imzalandı.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Uludağ'da 11 turizm tesisinin yapımına 2016’da başlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden 'Beyaz cennet' Uludağ'da hem yaz, hem de kış turizminin canlanması amacıyla 11 yeni turizm tesisinin projesini hazırladı. Tesislerin yapımına 2016’da başlanacak.

Samsun Canik'te dev spor tesisinin temeli atıldı!

Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi’ne yapılan; içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı kültür, eğitim ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ankara TRJet tesisinin yapım çalışmaları başlıyor!

Türkiye'nin Bölgesel Uçak Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bölgesel Uçak Projesi için Ankara'da kurulacak TRJet tesisinin yapım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

280 spor tesisinin toplu açılış töreni bugün!

Türk sporu bugün yeni tesislerine kavuşuyor. Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç bugün 280 spor tesisinin toplu açılışını yaparken, 22 spor tesisinin de temelini atacak.

Gaziantepte piroliz tesisinin yapılması için halk toplantısı ne zaman yapılacak Haberi

Gaziantepte piroliz tesisinin yapılması için halk toplantısı ne zaman yapılacak

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Gziantep Katı Artık Düzenli Depolama Alanı, 1315 Nolu Prasel Mevkiinde, "Eko Fns Geri Dönüşüm Enerji Ve Teknolojileri A.Ş" tarafından "Ömrünü Tamamlamış Lastik Piroliz Tesisi ve Atık Ara Depolama Tesisi" projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Kolejtepe Mahallesi Yeşilcami Caddesi No:8 Şahinbey/GAZİANTEP

Toplantı Tarihi: 5 Ağustos 2014

Toplantı Saati: 10:00


Proje Sahibi: Eko Fns Geri Dönüşüm Enerji Ve Teknolojileri A.Ş

Tel: 0 342 238 14 28

Faks: 0 342 322 32...