29 / 04 / 2024

Gaziantepte TOKİ mi olacak

Gaziantepte TOKİ mi olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin 5 yıllık yol haritasını hazırladıklarını belirterek, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını söyledi.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

TOKİ’ye başvuranların soruları birbiri ardına geliyor! TOKİ üzerine kredi çekilir mi? İşte yanıtlar!

TOKİ sosyal konut projelerine dair vatandaşların soruları bitmiyor. TOKİ para iadesi sorularından hemen sonra gelen TOKİ üzerine kredi çekilir mi? sorusu büyük bir çoğunluk tarafından araştırılıyor. İşte sorulan soruların yanıtları!

3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında kura çekilişleri son sürat devam ediyor. Bu esnada, “Hangi TOKİ evleri kiraya verilebilir, 3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler!

TOKİ borcu toplu ödenir mi?

TOKİ kura çekilişleri gündemde iken vatandaşlar pek çok sorular gündeme gelmektedir. Kurada adı çıkan kişiler, “TOKİ borcu toplu ödenir mi?” sorusunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!

Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri Türkiye’nin gündeminde yer alan konulardan biridir. Peki kura çekilişinde konut çıkan kişiler taksitler bitmeden evi kiraya verebilir mi, Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi? İşte detaylar!

TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri geçtiğimiz gün atıldı. Sosyal konutlara başvuru yapanlar, bu evlere dair bazı araştırmalar yapıyor. Araştırmalarda “TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?” sorusu da yanıt bekleyenler arasında bulunuyor.

TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi?

TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. TOKİ arsa almayı düşünenler, TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar…

TOKİ evleri kiralanabilir mi?

TOKİ Sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Sosyal konut başvurusunda bulunanlar, kura çekim sonuçlarını beklemeye başladı. Peki TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek, TOKİ evleri kiralanabilir mi? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

Gaziantepte TOKİ mi olacak Haberi

Gaziantepte TOKİ mi olacak

Gaziantep Grand Otel’de düzenlediği basın toplantısında belediye başkanı olarak geçirdiği bir yılın değerlendirmesini yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını, 5 yıllık yol haritası kapsamında öne çıkan projelere 300 milyon TL’lik kaynak aktaracaklarını söyledi. Başlangıçta kent halkının en önemli sorun olarak öne çıkardığı ulaşıma odaklandıklarını belirten Şahin, “Çünkü kent yoğun göç alıyor ve yaşam kalitesi arttıkça kullanılan araç sayısı da çoğalıyor. Hemen ulaşım master planını devreye soktuk. Trafik sorununu çözmek için kavşaklı yol çalışmalarına ağırlık verdik. Küçük Sanayi Sitesi ile OSB’de 200 bin kişi çalışıyor ve buradaki ulaşım sorununu çözmek için de hafif raylı sistemle Gaziray’ı birleştirme projelerimiz var” dedi. 


Gaziantep’in su problemini çözmek için Kahramanmaraş’ta temiz su kaynakları bulduklarını...