16 / 05 / 2024

gaziantepteki iç mimarların sorunlarını kim çözecek

gaziantepteki iç mimarların sorunlarını kim çözecek

Gaziantep Girişimci İç Mimarlar Derneği Yöneticileri Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 60 üyesi bulunan dernek yöneticileri ziyaret esnasında iç mimarlığın mesleki sorunlarını dile getirdi.

Evine yeni eşya almak istemeyenlerin adresi iç mimarlar oldu!

Bir dönem yavaşlayan inşaatlar son günlerde yeniden hız kazandı ve birçok proje teslime hazır hale geldi. Evine yeni mobilya masrafı yapmak istemeyen ise eski eşyasına yeni dokunuş için iç mimarların kapısını çalıyor.

Çiftçi Towers'ın 33. katında ilk davet yapıldı!

İstanbul’un en yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers, İngiliz ve İtalyan mimarların tasarladığı yüksek kaliteli konseptiyle, prestijli bir yaşam için hazırlanıyor.

Kahramanmaraş'taki iç mimarlar inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

İstanbulSMD MIPIM 2016'da Türk mimarlarını tanıttı!

İstanbulSMD bu yıl ilk kez resmi olarak bulunduğu MIPIM’de, Türk mimarlarının yurtdışı pazarlara açılması için önemli bir adım attı. Fransa’nın Cannes kentinde her yıl yapılan MIPIM, sektörün en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor.

kibrID MATERIAL mimarların ilk tercihi olmaya aday!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

KibrID Material mimarların ilk tercihi!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Hasan Basri Güzeloğlu: İç mimarlığın önemi artıyor!

Kocaeli İç Mimarlar Odası Başkanı Özgür Algan ve Başkan Yardımcısı Nedim Altan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Güzeloğlu, iç mimarlığın öneminin her geçen gün arttığını söyledi.

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti!

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti. Global cam sektörünün önde gelen oyuncularından Şişecam Topluluğu, Rusya’da 86 milyon dolar tutarında yatırımla kurulan yeni cam ev eşyası tesisini devreye aldı.

AC Yapı Kartal Manzaram Adalar için ön talep topluyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da AC Yapı tarafından inşa edilen Manzaram Adalar projesi için ön talep toplanıyor. Projede; 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Vekon, 1092 konteynerden oluşan işçi kampını 1 ayda kurdu!

Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, 2022 Dünya Kupası nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar’da 1092 adet Vekonas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampını sadece 1 ayda kurdu.

Meryem Ana Evi ziyaretçi akınına uğradı!

Bülbül Dağı'nda yer alan ve Hz. Meryem'in son yıllarını burada geçirdiği, mezarının da aynı bölgede bulunduğuna inanılan Meryem Ana Evi, bu özelliğiyle Hristiyanlar tarafından kutsal kabul ediliyor.

Mescid-i Haram'ın genişletilmesi çalışmaları sırasında yangın çıktı!

Mescid-i Haram'ın genişletilmesi çalışmaları sırasında yangın çıktı. Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid - i Haram'ın genişletilmesi projesi kapsamında Kabe' nin inşaat alanındaki çalışmalarda yangın çıktığı bildirildi...

Sapadere Kanyonu'na ziyaretçi akını!

Antalya' nın Alanya İlçesinde 2008 yılında turizme açılan Sapadere Kanyonu'na ziyaretçi akını yaşanıyor. Bu yıl kanyonu yerli ve yabancı 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor...

gaziantepteki iç mimarların sorunlarını kim çözecek Haberi

gaziantepteki iç mimarların sorunlarını kim çözecek

Gaziantep Girişimci İç Mimarlar Derneği Yöneticileri Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 60 üyesi bulunan dernek yöneticileri ziyaret esnasında iç mimarlığın mesleki sorunlarını dile getirdi. Mesleklerinin gelişmiş toplumlarda ihtiyaç, ülkemizde ise lüks kabul edilmesinin doğru olmadığını söylediler. Oysa bir mekanın doğru ve ekonomik kullanımı için iç mimari zorunludur. Çünkü yapılan iç dekorasyonunun bir defada beğenilecek, içe sinecek şekilde yapılarak, eşyaların ergonomisi baştan ayarlanarak rahat, kullanım kolaylığı ve harcanan paranın boşa gitmemesi için iç mimarinin kamu alanlarında da zorunlu hale getirilmesi gerekir. Böylece kaynak israfının en çok olduğu kamuda tasarruf sağlanabilir dediler.CHP İl Başkanı Av.Nesrin TUNCEL dernek yöneticilerine partilerini ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, her türlü sorunlarında ve çözümünde destek sözü verdi. 


Gaziantep...