02 / 05 / 2024

gaziemir esnaf icra takibi

gaziemir esnaf icra takibi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Kirasını ödeyemeyen esnaf yardım beklerken, icra geldi!

Diyarbakır’da, Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler geçiren otogar esnafı yardım beklerken, icralık oldu. Kiralarını ödeyemeyen pek çok esnaf, otogarı işleten şirket tarafından icraya verildi.

İcra ve iflas işlemlerinin durdurulması için teklif verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında yıl sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi planlanıyor.

İcra ve İflas Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 2020 yılı sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi amaçlanıyor.

Kordon ve Pasaport esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Eve icra gelir mi 2014?

Borçlu bir kimsenin, borcunu alacaklıya ödememesi halinde alacaklı dava açabiliyor. Yargıtay Kararı kapsamında eve icra konusu ele alınıyor. Eve icra gelir mi 2014? Eve haciz gelince ne yapılır..

Gaziemir'deki radyoaktif istif alanında temizlik çalışmaları başladı!

İzmir'in Çernobil'i olarak nitelenen Gaziemir'deki eski kurşun fabrikası Döküm Sanayi firmasından çıkan radyasyonlu atıklar nedeniyle 1 yılı aşkın süredir yaşanan panik sona eriyor. Arazi yıl sonuna kadar temizlenmiş olacak.

İzmir Gaziemir Doğa Park Evleri satılık daire!

İzmir Gaziemir Doğa Park Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, spa, açık-kapalı otopark, güvenlik hizmeti, spor alanları gibi imkanlar yer alıyor.

Gaziemir Yeni Fuar Kompleksi Türkiye'nin en büyük fuar merkezi olacak!

Gaziemir'deki Yeni Fuar Kompleksi'nde beton yapılar büyük ölçüde tamamlanırken uzay çatı montajları da hız kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir fuarcılığını birkaç kat büyüteceklerini söyledi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Gaziemir Kurşun Fabrikası açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gaziemir’deki kurşun fabrikasında bulunan atıklarla ilgili çıkan haberler doğrultusunda açıklama yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziemir'de 1 milyon 300 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Gaziemir İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir 5. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından yapılacak.

Gaziemir Belediyesi, yeni binasına taşındı!

Gaziemir Belediyesi, tüm birimleriyle yeni binasında vatandaşa hizmet vermeye başladı. Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı, çevreci, teknolojik yeni hizmet binası 14 bin metrekare alanı kaplıyor.

gaziemir esnaf icra takibi Haberi

gaziemir esnaf icra takibi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren esnafa destek amacıyla yardım paketi duyurmuştu. İçinde 1000 TL'lik kira yardımına da yer verilen paket kirasını ödemekte zorluk çeken milyonlarca küçük esnafta büyük mutluluk yarattı. Sabah'tan Ertan Gürcaner'in haberine göre; yine aynı paket kapsamında yerel yönetimlere kira indirimi ve erteleme yetkisi tanındı. Türkiye genelinde birçok belediye başkanı mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlarda kiracı konumunda olan esnaftan kira almayacağını açıklarken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, tepkilere neden olan bir adım attı.

İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı. Olay, Gaziemir Belediye Meclisinin AK Partili Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Atmaca paylaşımında,...