16 / 05 / 2024

gaziemir zeytinlik

gaziemir zeytinlik

İzmir Gaziemir'de son imar değişikliğiyle birlikte 210 hektarlık zeytinlik alanı imara açıldı. Gaziemir halkı, ilçelerinde 210 hektarlık ormanlık alanın imara açılması üzerine yürüyüş yaptı..

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Landor Gaziemir teslim tarihi!

Landor Gaziemir teslim tarihi yer alıyor. Aralık 2019'da sahiplerine teslim edilecek olan projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi!

Landor Gaziemir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet daire bulunuyor.

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor.

Landor Gaziemir projesi fiyatları!

İzmir Gaziemir'de toplam 182 konut olarak inşa edilen Landor Gaziemir projesinde uygun fiyat avantajı ile ödemeler yapılabiliyor. İşte, Landor Gaziemir projesi fiyatları...

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Landor Gaziemir nerede? Konum bilgisi!

Landor Gaziemir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet konut bulunuyor.

Landor Gaziemir konum!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan andor Gaziemir projesi 182 daire ve 11 ticari birimden oluşuyor. Peki proje nerede? İşte Landor Gaziemir konum...

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Landor Gaziemir satış fiyatları!

182 daire ve 11 dükkandan oluşan Landor Gaziemir projesinde uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Landor Gaziemir satış fiyatları...

Landor Gaziemir satış ofisi!

Landor Gaziemir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile hayata geçirilen projede konutların satışları devam ediyor.

gaziemir zeytinlik Haberi

gaziemir zeytinlik

Taş ocağı ile doğası katledilen Gaziemir halkı, ilçelerinde 210 hektarlık ormanlık alanında imara açılması üzerine yürüyüş yaptı.


Yüzde 65’i orman olan Gaziemir ilçesinin bağrına bıçak gibi saplanan iki taş ocağının yarattığı çevre katliamının ardından son imar değişikliğiyle birlikte 210 hektarlık zeytinlik alanının imara açılması halk tarafından yapılan piknikli eylemle protesto edildi. Eylemde “Cennetime dokunma. İzmir’in oksijen deposu olan bu ormanları rahat bırak’ mesajı verildi.


Gaziemir Çevre Platformunun çağrısıyla Gaziemir Meydanında toplanan halk  Çatalkaya Piknik Alanına yürüdü.


Vatandaşlar eşofmanlarıyla, sporcular formalarıyla gelirken, halk getirdiği yiyeceklerle Çatalkaya ormanlarında piknik yaptı. Piknik sırasında çocuklar uçurtma uçururken, halk ormanlarına sahip çıkarak 'ağaçlarımıza dokundurtmayız' dedi. Alana kurulan platformdan yapılan konuşmalarla  çevre katliamına karşı başarı kazanana kadar mücadele edileceği vurgulandı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ankara’da masa başında yaptığı imar...