23 / 07 / 2024

gazikent burak mahallesi sosyal tesis

gazikent burak mahallesi sosyal tesis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gazikent semtinde yer alan Burak Mahallesi’ne kadınlar için bir sosyal tesis yaptırdı...

Gaziantep Şehitkamil'de 25 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Burak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 983 bin 112 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Al Burak Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Ammar Saıd Darouıch ile M.Sudkı Saıd Darouıch ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Burak Turizm Antalya Ilıca'ya 390 odalı otel yapacak!

Burak Turizm Antalya Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde 390 oda 780 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Burak Turizm Manavgat projesi 10 milyon TL proje bedeline sahip.

Şehitkamil Gazikent Konutları'nın satışı başladı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesi’nde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Peşin veya krediyle konut sahibi olunabiliyor...

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziantep Gazikent'te sosyal tesis inşa edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gazikent semtinde yer alan Burak Mahallesi’ne kadınlar için bir sosyal tesis yaptırdı...

Burak Plaza satış ofisi!

Buket İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Burak Plaza satış ofisi adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

gazikent burak mahallesi sosyal tesis Haberi

gazikent burak mahallesi sosyal tesis

Fen İşler Daire Başkanlığı’nın faaliyetleri yer alan ve çerçevesinde toplam 32 dönümlük arazi üzerinde kurulan tesis ve park alanı semtte yaşayan tüm kadınların yararlanabileceği bir mekân haline getirildi.


Bayanların ihtiyacını karşılayacak olan sosyal donatı ve çevre düzenlemelerinden oluşan tesis, bin 205 metre kare kapalı alana sahip. Anne merkezi binası da bulunan tesiste 603 metre kare kapalı alana sahip kafeterya, 2 adet trafo giydirme, 1 adet ahşap WC, şelale, spor sahaları, mini futbol kalesi, oyun grupları, spor aletleri, oturma grupları yer alıyor.


Bu proje ile Gazikent mahallesinde ikamet eden kadınlara yönelik sosyal içerikli eğitimler verileceğini belirten Fen İşler Daire Başkanlığı yetkilileri, Gazikent’te sosyal belediyecilik anlayışı esas alınarak yaptırılan bu komplekste yer alan anne merkezi binasında anne-çocuk eğitimleri, el sanatları ve dikiş nakış...