06 / 05 / 2024

gaziler mahallesi asfalt

gaziler mahallesi asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Kepez ASM'ye kavuşuyor!

Antalya'nın Antalya ilçesinin merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Gaziler Mahallesi sakinleri, talep ettikleri ASM'ye kavuşuyor.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Mersin'de kimse mağdur edilmeden dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Gaziler Mahallesi İbrahim Kozacıoğlu Orta Okulu bahçesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına katılım gösterdi. 

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Kaş Cemre'de asfalt hazırlığı!

Kırsaldaki yol seferberliğini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi’ne bağlı Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt hazırlık çalışmalarına başladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

gaziler mahallesi asfalt Haberi

gaziler mahallesi asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kepez’e bağlı Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nun sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Yoğun kullanım nedeniyle yıpranan ve hasar gören 8 kilometrelik grup yolu özel üretilen filler malzemesi ile sıkıştırıldı ve plentmiks temel çalışması yapılarak asfalta hazır hale getirildi. Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan grup yolunda ekipler sıcak asfalt döküm çalışmalarına başladı. 

ASFALT SEFERBERLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay ile birlikte dolgu ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir asfalt çalışmaları ile ilgili “Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak 2016 yılının son günlerinde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Antalya’yı Isparta yoluna bağlayan ve yoğun olarak kullanılan Gaziler grup yolunu konforlu hale getiriyoruz. Kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.



Antalya Büyükşehir...