04 / 05 / 2024

Gazioğlu Group Gayrimenkul iletişim

Gazioğlu Group Gayrimenkul iletişim

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Ghazı, Hussın Alkhateeb ve Mohammad Alghaze ortaklığında kuruldu. 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Abokaf tarafından kuruldu.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdullah Osmanoğlu tarafından kuruldu...

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Sahharıchı ve Sahar Tajık ortaklığıyla kuruldu.

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alemdaroğlu tarafından kuruldu.

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Basma Mahmoud A. Bayoumı ve Nada Mahmoud A. Bayoumı ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Group Gayrimenkul iletişim Haberi

Gazioğlu Group Gayrimenkul iletişim

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Ghazı, Hussın Alkhateeb ve Mohammad Alghaze ortaklığında kuruldu. 

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Gayrimenkul: Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlığı ve ekspertiz faaliyetleri, stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. Şirket gayrimenkul iktisap edebilir, satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, her surette tasarruf edebilir, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina, tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapabilir veya üçüncü şahıslara yaptırabilir. Şirket'e ait gayrimenkul malları Şirket lehine teminat olarak gösterebilir, bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir. Şirket üçüncü şahıslar ve kendi lehine kefalet, teminat, garanti...