10 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa 2014 projeleri

gaziosmanpaşa 2014 projeleri

1 yılda 15 bin konutun yeniden yapılacağı Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümünde dünyaca ünlü Mimar Norman Foster'ın imzası olacak. Norman Foster projeyi en geç Mart ayının sonuna kadar teslim edecek...

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da dönüşümle 3 bin 214 konut inşa edildi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın göreve geldiği 2014'ten bu yana hayata geçirdiği başarılı projeler "Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa" lansman töreninde anlatıldı.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Gaziosmanpaşa su kesintisi 16 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Kazım Karabekir mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa su kesintisi 13 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Fevzi Çakmak mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 13 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa su kesintisi 10 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Fevzi Çakmak ve Şemsipaşa mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa su kesintisi 10 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Fevzi Çakmak ve Şemsipaşa mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa su kesintisi 10 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Kazım Karabekir mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gaziosmanpaşa su kesintisi 5 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Karlıtepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Kazım Karabekir ve Mevlana mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa su kesintisi 1 aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesi Yeni mahallede şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa su kesintisi 24 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Kazım Karabekir ve Mevlana mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

gaziosmanpaşa 2014 projeleri Haberi

gaziosmanpaşa 2014 projeleri


İlk etapta 3 milyon metrekare alanın dönüştürüleceği Gaziosmanpaşa'da toplam inşaat alanı 7,5 milyon metrekareyi buluyor. Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinin master planları dünyaca ünlü Mimar Norman Foster tarafından hazırlanıyor.


İhlas Yapı'nın 1 milyon metrekare için el sıkıştığı Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümünde Avrupa Konutları, Soyak, Sur Yapı, Ağaoğlu gibi şirketlerle görüşmeler devam ediyor. 


Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde yer alan şirketler projenin yüzde kaçının konut, yüzde kaçının ticari alana ayrılacağına kendisi karar verecek. Emsal 2,5 olarak belirlenen Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümünde binaların kat sayısı en fazla 20 olacak.


Türkiye'de Emaar Square projesine imzasını atan Norman Foster projeyi en geç önümüzdeki Mart ayı sonuna kadar teslim edecek.



Norman Foster kimdir?


Gülcihan...