11 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa dev meydan

Gaziosmanpaşa dev meydan

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği kamulaştırma kararına dava açacak!

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği acele kamulaştırma kararını protesto edecek. Bugün saat 12:00'de Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan buluşacak birlik basın açıklamasıyla davalarını açacaklar.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Essenora, Gaziosmanpaşa'ya yeni bir estetik değer katıyor!

Essenora A.Ş. dev konut projesiyle Gaziosmanpaşa’ya yeni bir estetik değer katıyor. Haziran 2016 teslim tarihiyle duyurulan Essenora sunduğu sosyal imkanlar ve avantajlı fiyatları ile beyaz yakalıların en çok tercih ettiği proje oldu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa dev meydan Haberi

Gaziosmanpaşa dev meydan


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa’da 4 meydanı birbirine bağlayarak 45 bin 500 metrekarelik dev bir meydan oluşturuyor. Atatürk Büstü Meydanı, Hükümet Konağı Meydanı, Kültür Merkezi Belediye Meydanı ve Cami Meydanı, İBB’nin hayata geçireceği 6 milyon 665 bin liralık projeyle birleşiyor. Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen törende İstanbul Milletvekili Recep Koral, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, İBB Bürokratları, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı Temel Başalan, İBB Meclisi Üyeleri, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da yer aldı.Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, 13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yılda 16,5 milyar...