28 / 04 / 2024

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.



 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir projesinin daha ihale tarihini açıkladı. 

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web  sitesinde paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen yeni projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da ilçesinde yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan söz konusu ihale ilanına göre,  TOKİ  İstanbul Gaziosmanpaşa 2023 projesinde 665 adet yeni konut yer alacak. Yine paylaşılan detaylara göre, TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi Yıldıztabya Mahallesi'nde inşa edilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde konutların dışında ticari alanlara yer verilecek mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Yıldıztabya projesinin ihalesi saat kaçta gerçekleştirilecek?

TOKİ den Gaziosmanpaşa ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için detaylar da belli oldu.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa İsmetpaşa Mahallesi 2023 projesinde 665 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların dışında ticari alana yer verilmeyecek.

Yine verilen bilgilere göre, megakentlilerin merakla beklediği TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde saat  14:00'te yapılacak.

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web  sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi 6B Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 665 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi    ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 

TOKİ Kayseri 2023 projesi 31 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!


Geri Dön