04 / 07 / 2024

Gaziosmanpaşa Kent konseyi 2015

Gaziosmanpaşa Kent konseyi 2015

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

İstanbul Kent Konseyi'nden Yerebatan Sarnıcı açıklaması: Endişeliyiz!

İstanbul Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, İBB’nin Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirmek için Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na gönderdiği projenin reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada "Yerebatan Sarnıcı için endişeliyiz" denildi.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Karesi Kent Konseyi Hizmet Binası açıldı!

Karesi Belediyesinin, Karesi Kent Konseyi Hizmet binası hizmete açıldı. Kent konseyleri üyesi Saim Yavuz böyle binanın açılışında yerel yönetimi kutluyorum ve Karesi Kent Konseyini kıskanıyoruz diye konuştu..

Manisa Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası açıldı!

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta yeni projelerin müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyük projelerimizi çok yakında açıklayacağız" dedi.

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi okul yaptıracak!

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mersin Kent Konseyi yeni hizmet binasına kavuştu!

Mersin Kent Konseyi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki yeni çalışma binasının açılış töreni gerçekleştirildi, Yeni hizmet binasının açılışına, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer de katıldı...

Körfez Kent Konseyi çöp fabrikasına tepki gösterdi!

Körfez Kent Konseyi yönetimi, yaptığı yazılı bir açıklama ile ilçede kurulmak istenen çöp fabrikası ile ilgili tepkisini dile getirdi.

Yalova Kent Konseyi Arboretum'a konut istemiyor!

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, Arboretum'un konut alanına dönüştürülmesini istemediklerini ifade etti.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Bursa Kent Konseyi, 6 belediye yöneticisi ağırladı!

Kent konseyleri arasında yapılanması ve faaliyetleriyle örnek bir kurum haline gelen Bursa Kent Konseyi, Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü Tuselog Programı kapsamında 6 farklı belediyenin yöneticilerini ağırl

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri!

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri geldi. Başkan Karaibrahimoğlu: "Giresun, istenilen boyutlarda gelişemeyen ekonomisi ve turizmi ile çağdaş kültürel tesisleri olmayan, kültürü ve geçmişi korunamayan bir şehir" dedi.

Gaziosmanpaşa Kent konseyi 2015 Haberi

Gaziosmanpaşa Kent konseyi 2015


Gaziosmanpaşa’daki Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurumları ve siyasi parti temsilcileri iş birliğiyle çeşitli projeler yürüten Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Genel Kurul’a, AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


“TOPLUMUN TÜM KATMANLARINI İÇERİSİNDE BARINDIRAN BİR YAPI”


Açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Başkanı Başkanı Zekeriya Eroğlu, “Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde Kent Konseyimiz kendi içerisinde yapılanmasını gerçekleştirmiştir.  Kanunla kurulan Kent Konseyleri farklı görüşlere sahip toplumun tüm katmanlarını içerisinde barındıran ve geleceğe taşıyan bir yapıdır. Bizler de bu vesileyle Gaziosmanpaşamızda çok farklı yapılardan, fikirlerden ve kültürlerden oluşan bir...